Rocky

It's me alone who's rocking your fucking world!


Med sönderrivna och blåslagna armar sitter jag efter en härlig söndag i soffan och leker närgången med datorn. Och nej, angående mina stackars små lemmar så har jag inte varit i bråk i helgen utan har bara jobbat arslet av mig under veckan som gått. Hade ursprunligen en lugn vecka med två pass men en efter en blev mina små kolleger sjuka o dåliga så mobilen ringde varmt och Lis sprang o jobba.. behövs lite cash nu till flytten som sker om en vecka så det var bara att hoppa ur sängen 07.52 i lördagsmorse (bla) och hoppa till jobbet som en fruktansvärt bakis (om inte fortfarande full) typ jajaghardruckitvodkaundernattensomgått ica-arbetare på sin gräns. Men vad gör man inte!? Nu blir det svullomat i klassisk söndags/bakis-tema och sen resident evil -extincion el hur fan det stavas.. lite lagom zombie-anda att somna till ;)


Syns borta i garderoben men släck lampan så ingen ser dig!

RockyBoo™ - Amazon


Rocky

As I walk down the street..


Nyss uppgången denna pissiga måndagmorgon och det första jag gjorde var att ställa mig i fönstret och ropa efter solen och frågade om vi skulle gå på dejt på någon härligt strand nere i spanien eller så typ. Men icke. Misstänker att ett antal brudar redan utövat samma ritual så han sitter säkert redan i hawaiiskjorta och slurpar pina colada med något blondt yrväder på min solstol i calcutta. Men shit the same. Sover man länge så får man räkna med att ngn hinner före ;) För övrigt och sisådär så har helgen varit allt annat än planerat lugn som jag så hjärtligt strävade efter när jag stängde butiken med en gäsp i fredagskväll. Hoppade ur sängen som en struts på lördagmorgon klockan 8 (vilket med andra ord innebär att jag skrek av ilska, grät och hatade mitt liv) och drog till jobbet o var så trevlig mot kunderna så mina kinder liksom stannade i leende-positionen par timmar efter avslutat pass :) gick hem fär att göra ett besök hos min söta lilla vän sängen men så blev det inte.. inte på långa vägar. Nee, här snackar vi grillning, moppeåkning, inhandling av groggvirke och supande på elitnivå innan morsan, syrran och jag vacklade ner till Davidsson och dansade arslena av oss. Var skapligt trött när jag något ovilligt, med lite dansglädje kvar i skallen, tvingades hem för att sova. Haha, skojar ni eller. Var så otroligt trött att jag sista halvtimman satt och gäspade på en stol utanför samtidigt som jag drog i min en cigg och desperat försökte fixa skjuts för att slippa den turkfyllda vägen hem på klackar.. Och så blev det. Taxi framkörd vid kvart i två och så hämtade vi syrran o mammi vid fem över när dom vickandes på rövarna gjorde entré mot natten tkommandes från Davidsson och springades fram till i bilen skrikande ngt i stil med "Åh, du är en ängel. Vad snällt att du skjutsar oss!!!" HAHA!


..Every eye on me!


RockyBoo™ - Finns bara jag!

Rocky

It's happening and it's good.

Har varit lite halvt frånvarande på bloggen ett par dagar och kan inte mer än försvara detta med att jag har så otroligt mkt att göra i mitt så underbara liv att jag bara inte hinner blogga ;) Med andra ord så har jag inte orkat logga in för att skriva ngt sådär superonödigt som ja brukar utan har suttit o spelat mariocart ist xD Hur som haver barnen kär så ska jag imorgon kolla på en ny lgh:t. Vet inte vilken av två jag får ännu men det spelar ingen roll, ungefärligt lika stora och ligger i samma hus så what the fuck. Sitter med det och planerar flytten då jag kommer få ta hjälp av starka karlar för att bära mina otroligt tunga saker upp för trapporna för let's face it. Hur stark jag egentligen är så kan ett par karlar bakom knuten underlätta för mig ;) 1:e Maj flyttar dom små monstren som besitter lgh:ten nu och helgen efter detta runt den 4:e får jag nycklarna till mitt alldeles egna hem där ALLT kmr vara som jag vill att det ska vara.. Hur bra som helst!

Sitter för tillfället och har tvättat håret och ska begé mig ut på min morgon (förmiddags) runda och efter detta blir det till att fortsätta planeringen, rita klart nya baren som ska byggas upp i the lgh:T och diverse andra saker som måste fixas :)

Hörs av.



RockyBoo™ - Alone and I looove it!

Rocky

Inlägget tillägnas min underbara familj.
Jag önskar er en otroligt härlig och bra påsk och att påskharen göder
er fulla med godis i alla dess former och färger.



För övrigt rullar denna långfredag fram mot sitt slut och jag är så otorligt trött och illamående efter att ha smart nog tjuvstartat påsken ;) Har fingrat i den där förbannade skålen fylld med äckligt smågodis hela kvällen nu och det sätter sina spår.. Bara å lägga sig o sova o hoppas på att skiten är borta till imorn. Har varit extra nyttig och tom önskat mig naturgodis i ägget från mammi :) D ni..!
Var ute en sväng och körde förut med sis o Matis i bilen och såg till min förbannat otorligt äckliga förvåning att nu är dom här. har redan stött på tre av helvetesskapen och nu såg jag det fjärde vilket innebär att jag nu går i ide till hösten är kommen. Jag pratar naturligtvis och grodorna!!! USCH! HATAR DOM! DOM ÄR SÅ ÄCKLIGA!! Med denna syn inpräntad bakom pannbenet har jag nu (och låt mig poängtera att det bara är typ början av april vilket innebär typ fyra fem månader av skiten omkringflygandes) kommit i närkontakt av tredje graden med NATTFJÄRIL, VANLIG FJÄRIL, HARKRANKSFITTOR och GRODOR! Min sommar äf förstörd och jag funderar på blodigt allvar att söka terapihjälp för att bli av med skiten!!

Med hjärtat i halsgropen och en rädsla som rider rodeo inne i hjärnbarken tackar ja för mig coh ska nu sätta mig o leka veteran o spela mariocart. Hörs.



Happy fucking påsk era satungar!!


RockyBoo™ - nattfjärilsmördarinna! (vem försöker ja lura, ja tål inte ens att se asen ännu mindre röra dom)


Rocky

Can't read my.


Efter en otoligt härlig morgon trots detta pissiga väder så sitter jag nu framför min vän datorn - igen - och leker nörd ;) Har trots dagens tidiga timme hunnit med skapligt mkt och känner mig suveränt nöjd med dagen så här långt.. dock väldigt rastlös. Sitter frenetiskt och tittar ut genom mammas än så länge skitiga fönster rutor (som snart kommer vara skinande efterosm mammi påskstädar) och hoppas at solen drar pålite extra värme och torkar upp asfalten så pass att jag kan dra ett varv på mina finfina inlines. Tog premiären till jobbet igår och det var grymt härligt.

Men tja då att man vaknar typ 25 år gammal på 200 kg o plötsligt bestämmer sig för att börja träna. Klart så innihelvete att det gör lite ont i knäna i början :S Efter diagnosen så fick kryckorna eget liv och sprang iväg men va gjorde d? ;) Stör mig så förbannat på det.. ska aldrig mer se på TV! USCH!

Hur som haver barnen kär. Plugga öronen med starstruck (Gaga o Flo-Rida) och dra på sig hjulen och leka gudinna för par minuter ;) om det inte är för blött. då blir det promenix eller springa ett varv..


Orka sitta stll.

RockyBoo - Baby I can blow your heart up


Rocky

Medans klockan sakta men säkert tickar sig fram mot ett då min officiella jobbdag startar sitter jag med näsan klistrad mot datorskärmen och leker nörd. Nyduschad och plattången är pluggad redo att slita utt mitt redan slitna hår tills det ser ut som en påskfjäder.. ni vet sådär lagom yvig och fjädrig. Pax för en rosa iaf, rosa ska det vaa!
   Känns väl sisådär att köra heldag (nästan) på jobbet men bara tacka o ta emot och gå dit och skaffa sig lite fler blåmärken och rivsår, för visst jävlar blir det d.. Hur man än bär sig åt med diverse skydd som långärmat och arbetshandskar så är det någon liten ful kartong, gärna kaffekartonger, som tränger sig genom sitt noga planerade skydd och rispar upp min bleka hud så blodet sprutar :( Nja, riktigt så dramtiskt blir det sällan men det ser ut som om man lekt med ett dussin kisseungar när man utmattad kmr hem senare på kvällen och slänger sig i soffan.. haha..



Dags att utöva lite exorcism mot sig själv och driva ut demonen som besitter min nuna för tillfället ;)


RocyBoo - Lite med stavfel sådär.

Rocky

Jag vet.

Jag tror stenhårt på att saker och ting är vad man gör dom till. Därför gör jag min vardag. Jag är bäst. Snyggast. Hela köret! Orka spilla tid på att tänka så satans mkt :S Lev för fan! LEV!!!! Pånyttfödd RockyBoo talar från hjärtat. Just get back up when it knocks you down! Rätt så satans på G så ni bara anar!


HAHAHAHA!

RockyBoo™ - Stjärnan på din himmel!


Rocky

And the winner is. Lis. Allways. And it becomes what you make it.


Så otorligt orkeslös och samtidigt så otroligt aktiv. Bommar igen om en halvtimma och kan inte längta mer tills jag får plugga öronen med ny fräsh musik inppumpad i min mobil och sedan köra racet hem med mina fina camo-färgade små skor. Funderar starkt på att bara droppa av jobbhumöret hemma och sedan starta om och gå en uppfriskande runda innan jag går hem och begraver mig på vardagsrumsgolvet med papper, smörgåspapper, blyerts och sudd för att sedan rita mig genom nattens sega timmar. Har efter min tripp till storstan förstått att det är ngt med äckliga vikne som framkallar mina sömnsvårigheter och som rubriken ovan syftar på så blir allt vad man gör det till så det kanske är dags att ta farväl från lilla skärgården för att ge sigt ut i världens alla hörs och örja leva. Känner så otorligt starkt sug inom mig att viken är gjord nu och att det är dags för mig att pröva mina vingar. Kanske inte imorogn eller nästa vecka men Good luck Chuck, I'm on my way to paradise!


RockyBoo - Allt annat än sig själv.


Rocky

Du är ingen riktigt 08:a om du inte har hund el barnvagn ;)

Så sant som jag är söt så saknar jag er därhemma. dagen har förvisso varit helt underbar med vårväder så långt mina solglasögontäckta ögon kunde nå runt hörnen här uppe :) Tog mig en sjujäkla promenix under förmiddagen och kände mig bara sååå mkt piggare *not* :S en skinnjavka (snygg som få okej) klistrad på ryggen eftersom jag bar tubtopp under - smart Lisette jättesmart. Kan ju lika gärna klä mig i gladpack och gå ut och hoppa på ett ben :) men det var skönt första tio stegen iaf ;)

helg. härligt. så satans skönt att solen börjar göra entré varje dag ist för att bara visa sig typ var tredje dag med lite överaskande snö där emellan ;) tackar och bockar för dessa vackra UV-strålar som så underbart drar fram mina fräknar som pryder mitt face varje sommar.. nu är den på G tjejjer.. sommar 2009 - satan vilka äventyr vi ska hitta på då. pussar i massor till er brudar där hemma som under tiden jag skriver förhoppnigsvis köpt hem lite vitlök och fladdermöss el ngt och utövar spökutdriveri tills jag kmr hem ;)



Tack o gonatt bloggjävel. orka skriva mer!


RockyBoo™ - utan eftertext idag!

Rocky

Åter igen har en dag sprungit iväg och prec. som med alla andra dagar s har både mycket och lite hänt på samma gång. Gick upp vid typ 9 imorse (ja jag vet - ASTIDIGT men va fan måste ju kunna somna inatt :S) och käkade den absolut suraste frukosten ever.. HAHA! Sen blev det till att se lite på tv innan jag begav mig ut på en promenad och kollade läget. Underbar dag idag även om det blåste lite.. Var tom ute utan jacka en snabbis och det var så härligt. För övrigt och ingenting så saknar jag Bebis.. Min älskling! har aldrig varit i från henne så här länge.. Håll ut älskade kissemiss - mammi kommer hem snart och då ska jag krama ihjäl dig!!

Kort inlägg men ngt litet ändå. Tror visserligen jag tappade RockyBoo-andan där borta under sängen men det duger till att läsas ändå - så det så!!




Hörs o syns neger.


RockyBoo™ - Saknad. Saknar.

Rocky

När min mobil lekte "Vadkanvarafulastochjobbigastihelavärlden" genom att under två minuters tid ligga och ringa frenetiskt högt bredvid mitt fina öra så var så jag bara såååå nära på att vräka iväg det lilla svarta helveteksapet in i väggen. Men prec. innan min hand greppade tag om det dödsdömda stycket av plast vaknade jag till så pass mkt att jag kom på att det var mmami som ringde. Hon var ju ett sånt hjärtegull och ringde och väckte mig imorse för att jag skulle hinna med dagens bestyr. svarade. pratade. la på. Och somnade om - HAHA! så morgonpigg är jag. Tur var väl det att min lilla kisse Texas placerat sin beniga röv på min mage så snällt så väckte mig efter tjugo sekunder genom att klappa mig på kinden med sin tass. Du rockar Texas:)

In i duschen för att vakna till men fuskade lite på vägen och körden en varm dusch så jag vaknade inte till så värst mycket.. men skönt var det  ;) Efter duschen gick jag in och väckte min söta sambo som jag lovat och när jag till slut fått upp henne ur hennes dvala så begav oss vi bort till holmbo och hämtade mammis nycklar. Efter detta så har dagen sprungit iväg i ett sjuhelvetes jävla tempo och nu är klockan så mycket som 20'26 och jag är dyngtrött.. hör och häpna. Trött. Fast det är klart.. trött brukar jag ju vara men sen är det ändå på något jävla vänster så förbannat svårt att sova :S Min vanliga tur :(



Hur som haver barnen kär. Ska väl så småningom krypa ner i sängen och fram tills nästa gång vi hörs kan ni ju gå och klia varandra på ryggen el ngt :P


RockyBoo™ -  Third Sun


RSS 2.0