Rocky

Med tanke på senatse inläggets känsla av att ngt inte stod rätt till (som endast märks av en van rockyboo-läsare) måste jag erkänna mig besegrad och medge att ja, jag VAR sjuk. Var nog riktigt dålig där ett tag men kände dock inte så mycket eftersom jag konstant gick omkring hög på ibumetin. Ni vet det lite billigare alternativet jämfört med ipren men som ändå har samma verksamma ämnen. Snurrade omkring finfint i hagen med en lika hög (fast på morfin) Mr Ocean brevid mig. Måste sett rätt kul ut när vi i soffan med ögon i kors satt och fnittrade som små skolflickor som fått sin första puss. Men det var då. Under helgen har jag arbetat aktivt mot alla otäcka baciller som hoppat fallskärm i mitt inre och ställt till med massa oreda och jag vann. Med två kartor ibumetin (Ni vet det lite.. osv.) en tredjedels vinare och typ tre paket cigg gick jag in på fiendes territorium och utövade ett slag utan dess like som endast lämnade några småjävlar kvar. Dom små jävlarna sitter visserligen i halsen med en strutsfjäder och kittlar arslet av mig vilket resulterar i att varje gång som en ngt trött Mr Oecan är på väg mot drömmars land ist hoppar högt i soffan. Ser ut som om soffan är en studsmatta när jag sitter bakom den och ser han flyga upp och ner vartannat ;) Men attans heller. Jag har laddat upp med ännu två kartor av ibumetin (Ni vet det lite.. osv.) och en satans massa cigg så nu ska dom bort. Har även lagt till ett hemligt vapen i form av varm lättmjölk med honung så ah ah ah mr spanish navigator. DÖÖÖ!!!!!! Byebye bakterias hihi kram!

Wanted på rutan inatt. Oh ge mig!
Hörs.

RockyBoo™ - Plus one.


Rocky

Efter ett ohh så otroligt långt och trist kalasbesök har jag nu placerat min röv i en otroligt skön säng uppe i metropolen gusum! Tar inte behandlingsbart sjuk men hade en virusinfektion i hals och öron så blir och käka sig hög på ipren ett par dagar.. El, inte ipren utan det lite billigare alternativet ibumetin som enligt tanten på apoteket hade samma verksamma ämnen ;) bitchslap med dolmen så hörs vi. Rockyboo.

Rocky

Även om jag normalt sett försöker att inte gnälla så mycket så paxar jag lite gnällplats i det här premiärmobilinlägget. Vaknade för sisådär femte morgonen i rad med ont i halsen. Det kan jag klara, lite sånt har ingen dött av.. Men.. Min kropp tyckte tydligen inte det räckte med att leka trasig bara där utan dunderförkylning, öronont och rinnande ögon tyckte tydligen denna var nödvändigt. Börjar misstänka att mitt undermedvetna startat en protest mot mig själv och drar i femmans växel på en gång. Jaja, jag ska gå till läkaren. Men jag gör det endast för att jag leker bakteriehärd och mr ocean ligger bredvid med öppna köttsår i axeln. Och nej, det skulle iiiinte vara bra om hans axel och min bakteriehärd gick på dejt.. Så läkaren blir det. Kvart i 2. Blä! Uppdat. Senare när jag fått min diagnos! Hörs! Rockyboo.

Rocky

Recept på en trött RockyBoo:

5 seeena nätter.
En gnutta mat.
1 fest.
1 Mr Ocean.
 
Blanda allt i en stor skål och klicka ut på en plåt så sover jag där ;)



Gäsp och blinkningar i massor är min närmsta vän denna söndageftermiddag/kväll. Efter en tripp till stan lämnade jag motvilligt av min passagerare och satte fart hemmåt.. Landade i metropolen och har för tillfället placerat min röv på en träbänk o bloggar fingrarna blodiga. Känner ett stänk av skrivkramp men trycker mig full av pencillin mot åkomman och fortsätter mitt pillande. Veckan som gått har varit minst sagt omtumlande och jag har haft helt andra saker att tänka på än blogg o FB. Har som receptet ovan indikerar varit uppe på tok för länge på för tok för lite käk men vad gör det när man har Mr Ocean i närheten.. ;) RockyBoo är meer än nöjd :)

Var sånt där dåligt pencillin som inte häjlper för 9'90 från typ ett tyskt apotek så skrivkrampen vann kampen.
Hörs.

RockyBoo™ - Satan i gatan ;)


Rocky

"Lycka är en dröm och lidande verklighet"

Nej inte så dundersmart att försöka tvinga bort förkylningens sista skede. Men jag struntar i vilket. Har jag bestämt mig för att träna så gör jag de och så enkelt är det. Visst, man kan få sån där hjärtinfektion el va det heter men man kan dö av allt så var inte såna hycklare.. Sitter nu och väntar på att tvätten blir klar så man kan fixa det sista och sen dra på mina finfina inlines och rulla sig genom lite tankar. Jävligt skönt det där sörrni, bara jag och min lite sådär skönt fucked up hjärna.. skrattar mycket på mina åkturer med mig själv ;) Jag ska fan ta patent på "Lite sådär skönt fucked up". Det är ju lixom min grej, min blogg osv. Kan man ta patent på det? alltså på meningen? Hmm.. tål att kollas upp.. skulle vara rätt störtskönt med ett patenterat namn på min blogg :D:D
Solen gjorde entré för ngn timma sen varpå jag utbrast holy cow, summers back. Hm. Lite förhastat? nje, enligt mig så är det sommar om det är typ mellan juni och augusti och solsken. Om den skiner i semtember är det typ en fin sensommar/höstdag beroende på temperatur så jaa, det blev en sommarkväll av skiten..
Senare ikväll har jag bestämt mig för att ha picnick (hur stavas piknick??) med katt ett och katt ny på mitt vardagsrum. Lite vindruvor, en bok och lite papper o penna så är kvällen gjord - mys på elitnivå :D


oh ja ni känner mig. nu har ja kokat ihop ngt sånt där diskussionämne som ni andra lixom inte ens lägger märke till finns som i princip äter upp min vardag. men ne, har inte det. har annat på hjärnan och vill inte gräva ner i mig ngt.. men vem försöker jag lura. Tänker sönder mig på oviktiga saker men fick mig lite skrivkramp nu när ja sitter med the laptop i mitt knä och leker "perioddampungemeddatorberoende" HAHA! ne usch.. dags o sluta skriva nu! :D


Over and out.
Hörs.

RockyBoo™ - In your face.

Rocky

Ooooh shaise vad seg jag vad när jag kom hem imorse.. Med förfallen rockabilly-frilla, onda jävlar till fötter och en fylla som sakta men säkert började gå över till baksmälla släpade jag mig in vid sisådär 7snåret imorse efter ett äventyr som heter duga..

Lördagens bravader kom igång vid cirkus 6-snåret då syster och jag stressade fram lite pasta a la dente som vi tryckte i oss fortare än blixten för att sedan duscha som idioter och sedan springa över till "partyt". Gick väl relativt bra måste jag säga och själva drickandet satte igång runt halv 9. Tog det lilla lugna i början eftersom en liten, men ack så närvarande, baksmälla retades i bakhuvudet vilket orsakade illamående när det var dags för lakritsshot. Tog dock inte såå lång tid innan det var ett minne blott och groggen flödade likt niagra-fallen. Var sådär dundersmart som vanligt och drack mig onykter innan sminket placerats på nunan men det funkade.. den här gången också ;)
Packade ihop sällskapet och gick neråt vid elva-tiden.. Fast en annan slapp ju gå ner - Åh gudars så skönt :) Gled in lite lagom ledigt (vem försöker jag lura, alla vet vilket entré jag gör) på davidsson med en vakt som skrek Kalmar efter mig när jag med mina fasttejpade skor vrickade mig fram genom gången.. Haha, DOM klackarna är svåra o gå i , hur nykter ja än är.. får gå hem o träna lite mer :P
Själva davidsson var som vanlig, om än mkt folk, med dans, dricka, jack vegas och springa på toan o röka en gång i kvarten.. Det var efteråt som det roliga började. Paxade en plats i 740ns baksäte och slet bokstavligen av mig dojjerna när jag satte mig i bilen som med en pust, efter att ha hälsat på alla, hoppade igång och drog iväg mot stan. Lite hunger och lite bildelar lockade oss mot natten norrköping som sen visserligen slutade med att nyckeln inte passade till låset där inne och att killen som varit hungrig inte längre hade ngt begär efter fyllemat så det blev hem igen.. trodde ni ja ;) Fortsatte nattens färd söderut och gled förbi både gamleby och västervik innan vi långt in på småtimmarna stannade i oskarshamn. Smög in på sjuelvan som ngn så snyggt uttalade det och killarna grabbade åt sig köttbullemacka, energidrink, cola o snickers... Och kööörv med ehh, rostad lök HAHA! Gled ut lika graciöst och åkte hemåt. En lååång, jävligt härlig väg fylld av harar med nacken ur led, jätteillrar (som jag ännu står fast vid heter grävling på svenska :) ) och lite mystiska bilar lite här och där. Med soluppgången i nacken (kunde man ju hoppats ist för att den lekte kamerablixt och frätte sönder mina redan trötta ögon) skrattade vi oss genom morgonen innan vi nådde slutdestination viken. För min del iaf ;)

En jävligt rolig o trevlig kväll killar. Tack.
Hörs.

RockyBoo™ - Ojojoj

Rocky

Och med sin lilla vänstertass på cirka tre cm bredd gjorde Conny The Man high five med Bebis när han anlände till sitt nya hem vid ungefärligt klockan halv fem i eftermiddags. Bar den lille gråa kissen i en svart kylväska från morsan tvåhundra meter bort för att skydda han mot regnet vilket han livligt protesterade emot. Här ville han ut o busa i vattenpölarna och käka vattendroppar fallandes från himlen. Tur att jag är superstark och tryckte ner den lille benhögen i väskan igen ^^ Gick mycket bättre än vad jag väntat mig vid mötet mellan Katt ett o Katt ny. Trodde att det skulle flyga morrhår al världens väg men blev bara lite fräs från Divan Bebis (Den vackraste av de alla) och lite fluffsvans från Conny o sen var det över. Dom håller koll på varandra men inget allvarligt och det känns jääävligt bra :)

Welcome to the family, Conny The Man, welcome!



En sak som jag tänkt på ett tag nu..  Vad har hänt med det simpla, vardagliga, vackra och härliga. Vartifrån kommer all besatthet om perfektion, rikedom och att vara bäst i allt o alla? Jag kommer på mig själv att ofta titta på små barn och tänka att dom har det bra. Inget att oroa sig över och inga krav att tänka på förutom vilket godis dom ska välja av alla tusen sorter. Är det vi själva som skapar det tävlingsinriktade samhälle vi lever i genom att konstant försöka vinna över dom andra genom att ha nyast mobil, flashigaste skorna eller snabbaste bilen. Är vi inte mycket värda med sneakers och en volvo och en gammal nokia som ringer i bakfickan. Vem är det som bestämmer våra värden och varför är vi egentligen, rent ut sagt, så dumma att vi faller för frestelserna att hela tiden försöka knäcka alla andra? Den stora poängen i det hela är ju att vi faktiskt somnar bättre på kvällen om vi vet att vi ngn gång under dagen vunnit över ngn annan.. Och min sista fråga: Hur slutar man må bra av att vara bättre?

Tål att tänkas på.


Grattis på alla vänsterhäntas dag RockyBoo :)
Hörs.


RockyBoo™ - Vänsterhänt




Rocky

Neeeemen gomdorron alla småkåta indianer ^^ Nu har även RockyBoo hittat inspiration nog för att gå upp ur den otrolig sköna sängen och sitter för tillfället och planerar dagens storstäd in i detalj. Ska om några min möta upp syster som så snällt ska hjälpa till o röja undan i min lgh:t och senare i eftermiddag så kommer lilla Conny The Man. Blev ju uppskutet för kissen o flytta som han egentligen skulle gjort igår eftersom jag inte var så kry (vilket jag inte är nu heller med täppt näsa, typ feber och huvudvärk som heter duga.) Men igår var gnällardagen så idag tänker jag inte ens låtsas om som om ja är sjuk.. Lixom bara låta mig vara det och skita fullständigt i om kroppen strejkar. Det är så man gör! Och där med basta alla karlar ;)


Lite sådär lagom kort inlägg nu. uppdat. senare idag.
Hörs.

RockyBoo™ - the core

Rocky

Med avslutat pass sen cirka 5 timmar sen sitter jag nu framför datorn med illröd näsa (i stil med rudolf med röda mulen eftersom jag är så förkyld så den är precis jävla sönderfrätt nosaset) nyser, ögonen rinner, fryser och är allmänt dålig. Men nej. vill egentligen inte leka karl och gnälla över en liten förkylning men eftersom jag tidigare idag på jobbet utnämnde denna dag till min gnällardag, med Mattias som vittne, så ska jag ta tillfället i akt o gnälla lite..

Jag hatar att vara fökyld, jävla pissregn, ont i magen, ljudet är för högt på tv:n, fimparna smakar kaffesump (resultat av förkylningen, dom smakar jämt så när ja är sjuk.. varför röker ja då då??? hmmm.. ngn smart?!?) åhhhh vad trött jag är.. BLÄ FÖR ALLT!

Så.. nu har jag gnällt av mig, nu är jag glad igen - Jag älskar mitt liv :D:D Vidare till min älskade FB (den som jag vann pris för i gårdagens inlägg vettni ;) ) o försöka ladda upp lite bilder :D

Puss på er.
Hörs.

RockyBoo™ - Kort och gott perfekt!

Rocky

När man normalt sätt jobbar circus två-tre pass i veckan så blir man galet trött o sliten när man pang på rödbetan slängs in 5-6 pass i veckan. O lååånga sådana också. Är ju det som jag senaste två o halv vekorna gjort då Danneman är på semester. Inget o klaga över egentliogen eftersom (precis som ja skrev igår) ger en jäkla massa kosing men nu så.. Sista passet idag på danne-schema och va händer då? När min ledighet som ja sett fram mot allt hatiska "gå upp klockan 7-mornar" närmar sig och ligger bakom knuten så blir jag sjuk! SJUK!? Va faaaan? SItter hög som giraff på ipren på jobbet och "försöker" jobba så gått jag kan men det är segt vill jag lova. Riktigt segt :(

Tillägnar dett inlägg till alla sorters klagomål då jag verkligen känner för o gnälla av mig. O så har ja ont i magen också! Gillar verkligen inte den här dagen.

Men Men. 5 timmar to go. Sen blir det hem o städa lite och sen kommer mina kissemissebebiskatt hem :D Conny the beat.. En lite grå mager kissekatt på ca 500g ska sättas in i ringen mot min tjockis på fyra kg Bebis. Bebis kommer ju lätt vinna okej och kan ju faktist inte förneka att jag är stolt över mitt lilla troll. Men Lilla Conny ska nog trivas han med. Köper hem lite fetto-mat o göder upp han så kan vi se vad han har sen.. om par år eller så ;) Bebis 3e kompis på intåg då.. Får se om hon är liak hatisk mot denna som hon var mot de andra.. haha, min råtta, hon är så goo såå..
Varför i helvete kallart du henne för Råttan brukar syrran skrika o ja vet inte :) Hon bara är det, mammas lilla råtta! :D

Bloggar igen senare, när jag är ledig ;)
Hörs.

RockyBoo™ - gudinna på klackar


Rocky

Är jag barnslig om jag vill ha en nallebjörn ;)

När jag var ute och gick igår så ser jag plötsligt i ögonvrån hur en tjej springer upp jämnsides, börjar vifta med armarna i stil med "kandutaavdigdinahörlurar".. Sagt och gjort så tar jag bort den annars så lockande musiken från mina finfina öron och frågar vad hon vill. Tjejjan börjar snacka typ tysk-engelska och frågar hur man tar sig till grännes. Jag på svengelska förklarar, hon tackar, jag går vidare.. Och så slår det mig. Många, inkl mig själv, menar att viken är utdöd efter klockan sex en kväll och nu när turisterna fattat sitt misstag och stuckit så stämmer det. Det är jääävligt dåligt med folk ute om turister måste springa ifatt en tjej som är ute o går med hörlurar, jääävligt dåligt!

Och så en annan sak. Jag ska härmed starta upp ett månaderligt (heter det så?? om det är ett årligt så heter det ju just årligt men om det är månadsvis? va heter dert då? Vi säger månadens ist. Fast jag kommer säkerligen inte komma ihåg det om en månad men vi kan låtsas för skoj skull. Hur som haver. Saken är dne att jag ska utse vinnaren av år 2009s FaceBookmissbrukare. Och eftersom jag är domare och uppfinnare av utmärkelsen så vinner jag! RockyBoo. Så det så.. Congratz till miiiig :D Wohoo.. I'm the best! Haha. Jag är skitkul ju.


Blir gusum o powerwalka med barnvagn sen.
Hörs.


RockyBoo - hela universum skriker mitt namn!


Rocky

ett. måndagar är fruktansvärt sega och jobbiga, nästa värre än söndagar. två. jag har dåligt morgonhumör, så trist som sant (med undantag om jag vaknar med ngt gosigt brevid ;) ). tre. Plussa ihop dessa två saker och lägg på liten försovning på det hela så har du ett åskmoln till RockyBoo som springer till jobbet. Fast måste ju dock medge att jag var jääävligt snabb som vakna 07.50 och var på jobbet 08.14 och ändå hann sminka mig, platta håret, klä på mig och gå till jobbet som tar ca tio min :) Pluspoäng till mig med en lite guldstjärna i kanten!
Satte igång direkt med morgonens sysslor som för tillfället är städning av butiken mellan 8 o 9 då jag i två veckor (inne på tredje) har lekt Danneman. Anledningen till att jag har hans sysslor är för att killen är på semester. En sån där låååång, äckligt härlig ledighet som oftast inträffar på sommaren vettni, en sån har han - andra för i år til på köpet. Fnys. Men det ger kosing o leka danne.. så innibomben ;) Senare under dagen befann jag mig under ett par timmar inne i det kalla sköna mejeriet och packade upp varor till den förbannelse samtidigt som jag sjön Lady GaGa vilket resulterade i att tanterna som öppnafde ngn av dörrarna för att typ ta en mjölk eller ngt sånt stelnade till, tittade in, och sen sprang fort som attan därifrån i stil med "jagsågprecisettspökeimjölkkylen" Haha..

Nu på kvällen satt jag ett tag o sega ihop i soffan men bestämde mig rätt så snart att det håller inte. På med tennisdojjorna o vindjackan och sen gick ja viken runt. Jävligt skönt må ja säga, jävligt skönt. Senare i veckan blir det o starta upp mitt gamla hederliga träningsprogram till fullo igen. Har ju inte varit sådär jätteduktig på den fronten nu i sommar.. men men, tar igen det nu och med, åter igen, guldstjärna i kanten ;)

Nu blir det film o sen sov. 8-17 imorgon utan försovning beställt tack sååå mycket! Vi hörs.


RockyBoo™ - Med tankarna ngn annanstans.


Rocky

Eftersom jag igår eller i förrgår (komer inte ihåg vilket och skiter i d också) bestämde att sommaren officiellt är slut nu så innebär ju detta att jag åter ska bli brunett. Men är lite velig. Tog sån förbannad tid att göra mig blond.. Slet ut mitt hår, sved så innihelvete och sen bara pang slänga in lite klet så är det borta lixom. Faaast.. ja känner mig ju mer hemma i brunett-saken så det blir väl troligen så..

Nyss hemkommen efter en tråkig dag på jobbet. Jag vet ska inte klaga utan ist vara glad över att övehuvetaget ngt.. Men ja klagar om jag vill. Man får vara trött då och då utan att framstå som en självisk idiot. Så det så..

Men hörrni en annan sak. Varför ska feta människor alltid ha små bilar? Och nej, snackar inte om ngn brud med lite handtag i en passat sedan utan här snackar vi asså "jaghörspåtvåkilometersavstånd" i en liten fiat eller golf. Förstår inte detta. Verkar säkert som ett ytligt fanskap men det handlar inte om det nu, jag accepterar alla sorters människor och har inget emot att människor är stora eller rentutav riktigt feta, är dom det så är dom det, inget mindre värt eller så. Det d handlar om är att det nästan aldrig slår fel.. Ser du en fet människa så ser du en liten bil. That's it!


RockyBoo™ - Miss universum

Rocky

Sexfierat samhälle eller sexfixerad RockyBoo? Liten del av bådera tror jag. Och är det fel? Ne inte ett dugg.. jag tycker dte är kul :D Med ett ess i bakfickan är jag alltid fulast i mun ;) För att göra en sån där snygging o byta samtalsämne så sitter jag just nu med hungrig mage och funderar på hur fan Carrie från SATC fick ihop det med typ tuden killar efter att hon krönikat sönder dom i sin kolumn.. Jag skulle definitiv inte flirta el dejta en sån kille som man visste skrev ett helt jävla hatbrev i nästa veckas nummer om man lixom råka glömma frukosten på bordet, säga fel sak eller typ köpa fel blommor :S Jag menar i ena programmet är hon superkänd och med på plåtningar och sånt o nästa är det inte en jävel som vet vem hon är.. Konstigt tycker jag, rätt hett tycker Rocky. ;)
Blir hem o käka nu. Hörs.



RockyBoo™ - bara jag!!


Rocky

Med röda naglar och tusen tattos skrämmer jag slag på ditt barn!

Har placerat min så snygga röv på en inte lika snygg trästol för att surfa nätet tills jag spyr och jag lyckas rätt så bra.. Baksmällan kan ju faktiskt ha ngt med den svidande känslan i magen att göra men va fan gör det, lever bara en gång ;) Drog på mig icabyxor o drog till jobbet vid 3 igår och jobba som en indisk idiot fram tills halv tio då ja slet ut min kollega som, enligt mig, var lite seg.. Haha puss på dig! Hem fort som ögat och slängde på mig lite kläder och smink i iller-fart (ni vet såna där otroligt söta små bruna djur) oh tog sen koskenkorvan och drog iväg. Drack fort. Blev full. Vrickade foten (som vanligt.. Varför har du klackarna på dig säger alla jo fan för att jag är så dundersnygg.. inte för att jag är ful med vanliga skor men klackarna tar fram det där lilla extra ;) ) Dansade. Rökte. Gick hem. Sov. Drömde.


RockyBoo™ - Ena syster Porr


Rocky

Åh precis som förutspått hoppade kapten viagra omkring likt en halt giraff och skrek efter sex. Vi andra skrattade åt hans galna desperat försök att imponera på, vad i hans ögon var, k*ta giraffhonor. Våra dissar skapade tårar i hans svarta ögon och med lågt huvud och svansen mellan benen gick han med tunga steg in på lagret. Hans manlighet var sårad. Brutalt mördad utan mercy direkt på det kalla och färglösa golvet.

Känner mig ny. Känner mig glad, framåt och positiv. Undra om det är den utdöende sommaren som smittar av sig.. för precis som de flesta vet så är inte RockyBoo så stort fan av sommaren.. Njaa.. asså, grillfester, polare och stranden funkar men hon föredrar den isande vintern. Kalla mornar med glitter utanför fönstret. ljus och ljusstakat så plångt ögat når på en promenad genom den otorligt döda byn. Ge mig. Ge mig nu.
Har, precis som vanligt under dessa tysta veckor haft så mkt skit i skallen som bara vill ut och in på bloggen men det funkar lixom inte. Får inte till ngt i mina vanliga anda och ist för att vara helt galet, roligt och vulgärt som det brukar vara blir det ist platt fall. Men det löser sig, sa kärringa som sket i vasken, det löser sig..



RockyBoo™ - In love with herself.


RSS 2.0