Rocky

Min strävan efter en lugn helg gick idiot-käpprätt åt helvete. Men tur var väl det ;)


Samtidigt som klockan denna otroligt sega söndagkväll tickar sig fram i slowmotion sitter jag framför datorn och pilla med en mycket avlägsen men ändå mycket närvarande bakfylla i kroppen. Börjar sakta vakna till liv igen efter helgen (som vanligt) vilda bravader med tjejerna i släptåg ;) Bestämde mig för att ta det lugnt och att inte supa huvudet i småbitar redan i veckans tidigare skede men för dom som känner mig så var det lite överambitiöst att försöka lova ngt sådant ;) Bli ett kort men gott inlägg då jag ska göra ett besök hos min underbara vän sängen och leka vilt med ett täcke :)



Hörs ngn gång!


RockyBoo™ - rätt så tyst idag.

Rocky

Med vita naglar och en jävla attityd.


Mitt oändliga tjat om skrivkramp håller i sig.. fast lite sådär på halvraft :) Typ som att krampen sitter i högersidan av min kropp för tillfället och tillåter en liten del av mitt underbara Alterego RockyBoo tränga fram under ytan. Nästan som en liten fagkrokus, färg lila, som kämpar sig genom det blöta gräset för att göra entré längs med väggarna i hela jävla viken. Missförstå mig rätt. Älskar att våren är på väg men för min del skulle vi gärna kunna hoppa över dom där små skotten som leker tittut här och där och gå direkt på underbara sommaren. Har en liten känsla långt inne i benmärgen som bara skriker (typ om ni tänker er en lite bebis som inte får mat, så högt skriker den) att den här sommaren.. DÅ JÄVLAR! Satan i gatan vilken kanonkalasunderbarälskad sommar det SKA bli.. för det blir ju vad man gör det till ;)

Här skulle det ha stått massor om vad jag gjord idag men eftersom blogg.se så snällt tog bort det genom att ngt blev fel och att den ifon bara är så otroligt trist så sktier vi  det!


RockyBoo™ - Unik

Rocky

Oh crap, that tequila went right to my head!

Godmorgon världen säger jag med kisande ögon och en andedräkt som skulle kunna döda en elefant. Inte så farligt bakfull men seeeeeg. Seg som en jävla godisråtta som irriterande alltid sätter sig i tänderna som man inte får bort :S Helgen började i fredags (vad annars den brukar ju göra det) när jag gick av jobbet vid 9 och mötte upp brudarna för att svepa ett kvarter. gick skapligt fort och sen blev det davidsson i ca 2 timmar med some heavy ass-shaking. Vaknade halvdöd på lördagen med bara påt igen. ännu ett kvarter gick ner och prec. som kvällen innan spenderades sista timmarna på davidsson med ome heavy ass-shaking.
grymt kul helg. Tack alla som var med o gjorde den  :P



RockyBoo™ - Tidernas donna


Rocky

När en period av skrivkramp kletar sig in under huden på mig så är det som om den typ packar upp tält o stormkök för att göa sin vistelse där så tevlig som möjligt. Blir liksom inte av med den. Provar lite möjliga saker som att hälla vatten i öronen, rysta på huvudet, hoppa upp och ner så där rekord-fort men nepp. Tältet sitter med stålpinnar i mina numera tränade muskler;) Men så småningom försvinner den och då jävlar ;)



RockyBoo™ - Ingen jävla övernattning här inte!

Rocky

Skrivkramp. Eller så kanske mitt liv är otroligt händlselöst?

SKRIVKRAMP!!!!!!!!!


Rocky

Inte lätt att vara svår i svåra tider med en lätt kompis - det är ngt man får jobba stenhårt på ;)


Sitter på en vit plaststol från ikea i mitt otroligt vackra kök och leker datanörd på hög nivå. Framför mig ligger resterna av den så förbannat sura clementin jag nyligen klämde i mig. Och med det tänker jag också skvallra om att clementinens kärnor var lika jävla stora som bollarna på en liten apjävel. Kan ju för fan skjuta ner halva afghanistan med par såna i ryggsäcken.


Syrran och Mat sitter på den andra vita plaststolen resp. trästolen som snart säger tack och adjöss och typ lägger av på bekostnad av Mat's svanskota. AJAJ! Sitt still där nu Mat annars går det snett och gör oooooont ;) Med grillchips i strupen och mobiler i högsta hugg sitter dessa två donnor och diskuteraqr både det ena o det andra medans jag sitter brevid, leker journalist och antecknar allt som flyger ur deras munnar. "Han gjorde så", "han sa det", "Ne läääääägg av! (stora ögon)" HAHA! Fan, med dom anteckningarna skulle jag kunna lista ut frågor och svar och sen skriva en självhjälpsbok för unga tjejer som bara så otroligt vill att killen borta i hörnet ska titta på deras finniga rosiga kindknotor och bli kära! HAHA!

Nepp och hopp alla små grodor och prinsar ute i kalla sverige. Dags för mig att avsluta ett ngt kortare än vanligt blogginlägg som idag blev tillägnat Emmah och Mat och alla andra tjejer i universum som mår så lika förbannat bra som jag! Dra åt helvete alla jävlar och kalla mig Guru of the year - här kmr tjejen Nr 1! ALLTID!



RockyBoo™ - Högt upp bland molnen!


Rocky

Klockan 4 i eftermiddags studsade jag upp från min madrass (jaa, madrass - sambo o ja har inga sängstomamar i vår fina lilla pittoreska (heter d så??) lägenhet, haha!) och styrde vägen mot köket där tjejerna satt o rökte. tog ur lurarna ur öronen och slutade med det dansa vilket var ASTRIST så på me musik i the speekers och så fortsatte ja min regndans.. Fast d blev snö ist :S Gjorde ordning mitt bara så perfekta yttre, drog på mig skinnjackan och vinkade till the gal's att det var time to dra. Hoppade in i porrbilen (som för övrigt fått så fint namn för att den bokstavligen juckar fram över asfalten :S ) och drog mot Ica. Själva arbetspasset kan vi förkorta med suveränt bra och jag var piggare o gladare än någonsin ;)

Nu däremot. Klockan har slagit 22.13 på onsdagskvällen och jag är trött! hör o häpna - ROCKYBOO ÄR TRÖTT! Helt slut i kroppen och det ska bli så otroligt skönt att dyka ner i en varm säng :P

Ne ni. Tappade skrivhumöret borta i hörnet med damm så over and out.


RockyBoo™ - Höna på tjack tack!


Rocky

Tjaarå snyggingar. Dags för upp.dat. on the blogg. Kan börja med att berätta lite om den otroligt stressade fredagen. Fixade ordning allt med lgh:t och mig innan jag vid 5 stack till jobbet. 4 timmars pinigt arbete - väl medveten om att mams o syster med kompani joinat varandra i lägenheten och inväntade att min så otroligt festglada preson skulle dyka upp. Klockan 21'00 låste jag dörrarna till ica och rivstart/burn hem.. Förfest hos mig i ungefär två timmar med bland annat dans, skvaller och en morsa som blev alldeles för full alldeles för fort och stod i hörnet och kraxade att "LIIIIIISSAN du måste höra Alcazar!!" Varpå jag med lite halv uppgiven min o grogg på väg ner genom strupen suckade, tittade på syrran och frågade "menar du den låten du spelat fyra ggr på rad nu?" HAHA! På med dojjor och så började vi traska den alltid lika tråkiga vägen ner till Davidsson. Förstår inte varför man inte ser till fixa skjuts innan eller typ tar syrrans kickboard o rulla ner, haha Morsan på styret, syrran på axlarna och sen kan man rulla hela vägen fram till dansgolvet och parkera kickboarden på scen till the klock strikes two! *asg*
Dansade stenhårt och hoppade upp och ner fram till stängning och begav sig sen hemmåt och sooooov. Somnade som en stock med både det ena och andra i tankarna ; )

Lördag. Vaknar med ena ögat vid typ elva och den andra tror jag kom igång runt ett tiden :P Var skapligt bakis och huvudvärken gjorde sig påmind genom att trycka ner ögonlocket över höger öga varje gång den slog till - härligt "not"!
Men på´t igen. Syrran undrade om jag ville leka fjortis för en kväll o hänga på dom till gusum /skämt å sido hade jävligt kul) tog bussen upp vid nio och satt sen o svepte jäger vid köksbordet och skvallra med tjejerna så fyllan var ett faktum när jag reste mig upp. Lite minnesluckor men fan vilken kväll - riktigt kul!

Söndagen behöver vi inte ens gå in på för jag får ångest av att bara tänka på den. BLÄ! Men supertrevlig helg i bakfickan och tack till de personer som var med o gjorde den..



UV-strålar på elitnivå.

RockyBoo - Jag tar dig dit du vill ;)

Rocky

Efter en otroligt vild, härlig superkul helg sitter jag nu på söndagskvällen hemma hos mamma och leker datanörd ;) Har vaknat till efter bravaderna jag och tjejerna deltagit i och förbereder mig för veckan med en suck! känner inte för vardag än - men vem fan gör det.

Kort uppdat. men mer kmr senare i veckan - lite mer detaljerat till på köpet.


RockyBoo™ - Superprimadonna Nr 1

Rocky

RockyBoo har upptäckt att livet oftast rullar på vare sig man vill eller inte. Liksom bara att paxa bästa platsen och göra sig redo för en satans resa! Kanske inte sådär jättekul när gase häktar sig och går på samma jävlsa varvanatal en längre tid men då får man bara se till att sparka gång den jäveln igen o hoppas på att nästa etapp funkar bättre ;)

För övrigt så har halsen nästan kickat igång helt igen.. skulle väl påstå att jag ligger på 90% kraft just nu :P Inte långt kvar innan jag kan skrika o gorma som för två veckor sen :D Örat får göra hur ont det vill, det skiter jag i. Det räknas inte!

Blir kort inlägg för som sagt, 90% kraft.. inte riktigt hittat RockyBoo-gnistan än.. men den är på väg - det luktar lite bränt bakom hörnet :D




RockyBoo™ - helt fantastisk


Rocky

Gudarna ska veta att jag när jag i fredagsmorse vaknade upp sjuk som jävla åbäke att jag var arg! Det kittlade i tårna och jag redo att döda. Om jag inte varit död så bra själv. Japp, som ni förstår så tyckte inte ödet att det räckte med att leka fucked up-zombie förra veckan utan ville leka med mig som marionettdocka en vecka till och med det vaknade jag i fredags med stans jävla halsont och feber som sköt i taket. Låg avsvimmad hela dagen och fick mot min vilja ställa in inflyttningsfesten som jag så nogrannt och lyckligt planerat in i minsta detalj. Låg dålig i två dagar håller ännu på att tillfriskna - fast det vill inte riktigt släppa vilket stör mig något oändligt!

Så bloggen blir lidandes. Har inte hänt mkt på sistone då jag har suttit i min lgh:t och tittat ut genom det frosttäckta fönstret och gråtit tårar av is då jag sett alla andra ha kul och vara utan äcklig sjukdom! Så därför blir det kort idag. och opersonligt. inget alls i RockyBoo-anda! Men jag kmr nog igång ngn gång igen hörni, ni behöver inte gråta. Spara dom tårarna till när ni förstår att ni aldrig ngnsin kommer att bli lika suverän som jag! På allt!



RockyBoo™ - Sick but still the star


RSS 2.0