Rocky

Detta inlägg ska helt och hållet tillägnas skillnader mellan män och kvinnor och jag hyllar dessa skillnader för fy fabian om vi vora likadana ;)

Mina tankar runt detta samtalsämne började komma igång på allvar idag på jobbet så jag tillägnade en tid med min chef som beklagade sig så över hans influensa-liknande tillstånd. Mes! Drygade jag mig när han sprang omkring runt lokalen hostandes och snörvlandes som ett litet barn i desperat behov av en kram från mamma. Men så började jag tänka och fundera på varför karlar, rent genrellt, alltid mår så fruktansvärt dåligt av bara lite förkylning? För enligt mig var det bara en släng av en dum förkylning som skulle kunna ha botas med en ipren och lite jävlar anamma. Men inte. Här springer dessa, annars så stora och starka individer omkring likt små pojkar och snyftar ikapp med snörvlingarna i stil med "tycksyndommigsnäääälla". Jag tror, på riktigt faktiskt, att detta har att göra med att dom annars är just så stora och starka. En man ska, enligt många fördomar, vara stor och stark. Stora muskler, ingen rädsla och stötta upp såväl familj som vänner och hela köret runt omkring. Enligt största delen av omvärlden är en man svag och blir utskrattad (oftast också med glåpord som "bög" och "tönt" för att förstärka föredmjukelsen) om eller när han offentligt visar vad vi kallar svagehter. Men vart går gränsen för svaghet? och vart går gränsen för svagehet för män? För om vi vänder på kakan och tar en kvinna i samma exempel. En kvinna som visar sig stor och stark får oftast stämpeln som hårding. En "brud" som varit med om mycket och har haft en taskig barndom. Om denna kvinna visar sig ledsen eller huslig med typ tvätt, städ, matlagning och bak så tappar folk hakan och tror inte sina ögon. Samma sak här så ska kvinnan vara på ett visst sätt för att passa in i mallen. Men tillbaka till just det här när en man blir sjuk. Jag tror inte att han egentligen mår sämre än om en kvinna blir sjuk utan han tar just tillfället i akt att få gnälla av sig lite utan att bli utskrattde. Det är lixom deras sätt att få känna sig små och behövande och för en gångs skull inte behöva ta hand om allt o fixa allt. Jag driver lite med karlarna vid tidpunkten då dom springer omkring i detta tillstånd men dom ska veta att jag nästan glädjer mig åt att se en karl visa lite känslor och tycka synd om sig själva.. Dom blir så små och oskyldiga och man kan inte annat än att tycka synd om dom. Avslutar detta inlägg nu med wtt löfte om att jag kommer gräva vidare i vilka skillnader som finns och hur stora dom är :D



Fuck off and have a nice day.

RockyBoo™ - En manlig kvinna. Stark och en jävel på o slåss


Rocky



Definition av galen matte och galen katt följer här med enkla svenska ord:


Matte behandlar katt som mänsklig bebis med allt vad det hör till. Katt käkar cheesecake till efterrätt varpå matte blir arg och säger "Nae, du får ont i magen". Matte pratar om sig själv i stil med "åhhh, e du mammas älskling" och "kom till mamma fina lilla kissemiss". Matte mördar när utomstående behandlar katt illa.




Har spenderat dagen (som för övrigt lite motvilligt fick temat slappar-dag) inomhus, långt borta från det äckliga smutsiga vattnet som droppat ner från den igår så blååååa himlen. Inte fått mkt gjort idag förutom lite matlagning, bakning, städning och planering.. Känns som hela jag ska sega ihop av brist på aktivitet :( Men imorgon blir det andra bullar.. då ska ja hitta på ngt sådär extremt superbusigt med syster som bara jag kan. ;)



RockyBoo™ - söt som socker.

Rocky

Matthew Williamson for H&M. Underbar. Svinsnygg. Slutsåld :( Kikade in på hm.se och tänkte att det kanske finns ngt litet kvar från hans tio-poängare till kollektion som släpptes idag men inte. Fanss en sjal på herrsidan men icke - den var nog det enda som uppriktigt var fult. Så struntade i det och grät en droppe blod ist. Att jag inte tänkte på det inatt.. Fnys.. då kunde man gått in och införskaffat sig sommarens snyggaste solglajjer :) men inte.. hmm.. ajdå! äsch, sak samma..


RockyBoo™ - When you close you're eyes I'm there!


Rocky

Kan man ens fysiskt våldta en ekorre? Inte nog med att det tar emot psykiskt men är det liksom möjligt?? Dom är ju rätt små menar jag.. Hmm, tål att funderas på! Blev dock lite fulliskratt när två av mina små kolleger och jag hamnade brevid en pall med särla-toapapper förut med just ett dussin ekorr-ungar på vilket direkt drev mina tankar till mitt tidigare inlägg om just att våldta en ekorre.. Nae Lis, vad tänker du på?? Egentligen, sjukt och tänka på att våldta en stackars ekorre.. Haha.. För att göra ett snyggt hopp och byta "topic" Kör vi istället på kommande helgen som närmar sig med stormsteg och jag har aboslut NOLL på agendan.. shit i skithuset killar (haha kul det blev då :) ) va ska vi göra åt det.. Har ju faktiskt en egen lgh:T nu och en 24/7 partykåt syster med kompani så troligen blir det som vanligt att halsa lite grogg och vakna på söndagen med ångest, minnesluckor och svullobegär tvåtusen (förstår inte varför men par timmar efter festande så skriker min mage efter flott i stil med pizza eller hamburgare).. Just den delen av baksmällan brukar ju vara rätt trevlig eftersom jag på ngt väntser alltid lyckas fixa  mat i mängder som trycks ner i kistan och sen är man lagom mätt för en vecka framåt :)

Men för tillfället just nu som jag skriver står jag gömd bakom tugummishylla på ica vammar och hör kunder närma sig.. Rätt så förbaskat lugnt och blir ju inte sådär jobbglad av att se mina arbetskamrater springa i glassboxarna och välja ut ngn smaskig nyhet som dom ska sätta sig och trycka i sig borta i lunchrummet.. GE MIG MEEEEED!! Dumma jävla golvarbetare. sätt er bakom kassan och knip medans jag trycker i mig piggelin och daimstrutar i mängder så jag inte kan gå på två år sen ;)

Haha.. ne nu är det bäst jag slutar att skriva för jag är på sånt fucked up humör att i princip vad som helst kan tränga sig genom mina läppar.. HAHA ni ser, skrev jag precis det?? Haha min mamma kommer kräkas!!!



Låser käften och ler mot mina kunder ;)

RockyBoo™ -Ne nu glömde jag ciggen :S

Rocky

NEEEE dra mig baklänges och pilla mig örat vad jag mår illa.. Var ju sådär SUPERduper smart och bakade cheesecake förut för att vara lite sådär perfekt kreativ men prec. som jag visste så skulle jag inte kunna hålla fingrarna i styr utan smällde i mig av helveteskakan o sitter nu med magkramper i stil med "jagtrorjagtogråttgiftiställetförsocker" HAHA..
Nae kära landsmän och hemmafruar där ute om man skulle ta o vara lite extraordniärt kreativ och besöka pappi idag med och lita lite trummor.. jo, får nog bli så :D



RockyBoo™ - Pricken över i:t


Rocky

Har en sån fruktansvärd skrivkramp nu igen. Fnys. Har massa roliga saker inne i skallen men det funkar liksom inte på papper utan blir bara tråkiga, lama skämt av ngn som verkar desperat efter att få pilla på tangenter. Hmm.. Kanske skulle gå ut o våldta en ekorre eller ngt ist??

RockyBoo™ - Komsi komsi lilla korren..

Rocky

Ah ah Mr spanish golddigger.. aldrig mera minttu. el jo kanske.. jo klart som fan ett glas med minttu, is o mjölk ÅHH ge mig.. fast inte nu! ne fy, väntar ett tag så baksmällan verkligen hinner försvinna ur mitt system för så äckligt förbannat närvarande som den var igår.. mm, it's enough for ett tag ;) Kanske en vecka el två.. HAHA!
Inte på sådär superduper blogghumör men har så förbannat tråkigt. Sitter o väntar på att syster ska dyka upp o hjälpa mig med det absolut sista över från gamla till nya placet.. Sen är det bara å köra på. Lgh:t har ju inte varit direkt bebolig sen jag fick den i onsdags men det har funkat.. Lite sådär ungkarlslya/invandrar hem med typ en lampa, en halv soffa o massa skit på golvet.. Hmm.. Bättre blir det när bygget sätter igång!  Satt igår o gick igenom ritningarna med min kära far som iochförsig fattade noll (sorry pappi) men så brukar det vara så men efter ett tag kom vi på samma plan o pappi började använda musklerna innanför pannbenet ;) Haha, nee, pappi är geni när det kmr till sånt där så det var mest jag som simmade under ytan o inte fattade men satan i gatan vad bra det blev när det tände till o ja fattade va han menade.. Ouff, vad nice det kmr bli :)


RockyBoo™ - Storasystern ALLA vill ha och ALLA andra vill va!


Rocky

Mina cigg är slut!! Och i min desperatat jakt på rökbara ting får jag anstränga mig för att inte mörda katten.. Hans svans ser faktiskt ut att brinna rätt så förbannat bra ;) Haha, nedå, inte.. Lilla Texas ska få behålla sin damvippa till bakbehag prec. som älsk.Bebis som ligger inne i sängen och njuter av livet.. Den lilla kissen springer runt mina ben och skriker efter frukost som kommer att serveras om sisådär två-tre minuter vilket är alldeles föööör lång tids för han. Skulle han få bestämma skulle maten stå framm 24-7 och han skulle se ut som en sumo-kisse (vilket iochförsig skulle va rätt sött men stackars kisse) så nae, blir mat om som ja sa, två tre minuter!

Förbereder lite te och sen blir det promenix för hela slanten.. Måste dock gå heeela vägen till jobbet utan musik för att hämta mitt headset som jag motvilligt glömde där förra veckan. AHH. HATA!!! Men men.. bara att kubba på (som syster säger) o hoppas att jag inte möter alltför mkt tråkiga människor på vägen (shit att jag ligger illa till om ja möter ngn som tycker jag är kort o otrevlig som sen läser min blogg - attans vad han/hon kmr fatta att jag inte orkade prata med en tråkig person som den) HAHA!! Får titta ner i backen hela vägen och låtsas att jag är någon annanstan (vet exakt vart jag är då om ja får önska ;) ) Och kubba på den känslan ist.

Nae. Nu har jag suttit alldeles för länge vilket Texas också tycker när han frenetiskt tuggar sig genom mitt vänstra ben i hopp om att det ska smaka oxkött prec. som hans mat.. AJABAJA kissekatt, du får ont i magen :D


Punkt.

RockyBoo™ - Glittrar


Rocky

Ohh, I've been travelling on this road to long.


Om man inte tycker om fåglar (eller rättare sagt avskyr dom och blir livrädd när dom närmar sig) så är det inte en sådär jättetrevligt överaskning när en duva sätter sig ner brevid en på T-centralen och tar en kopp kaffe medans den smilar i stil med "jagvetattduärärddförmiglillaflicka".. Fnys. Nae, riktigt så social var inte duvjäveln men han hoppade omkring sisådär tre-fyra meter från mig där inne i väntan på mitt tåg. Men en sparv eller ngt skit som kompis tissa och tassa dom runt bland borden och åt smulor och levde livet medans jag satt på en halv trasig och otroligt obekväm träbänk och bestämde mig för att fly fältet. Tog mina väskor och drog ut på gatan och tände en förbannat god cigg för att åter igen bli attackerad av en duva. Hmm, började misstänka att dom snobbiga 08:fåglarna möjligen hade ngt emot mig.. haha. Men nae då, riktigt så var det inte nu heller.. men det skedde en duvattack precis brevid mig på en kvinna som viftade vilt med händerna så fågelfjärten försvann.. usch, skulle slå ihjäl det fjäderprydda aset om det hoppade på mig!


Just trying to find my way back home.


Nu nyinflyttad i min så otroligt glammiga etta på storgatan (jag vet det bara skriker fjortisparty om adressen) och my place har stor potencial (stavas det så??) och jag har redan diverse ritningar på olika byggen som ska ske inom mina 42m2 för att pimpa upp stället i äkta Lis-stil.. vilket alla vet innebär ngt förbannat snygg yta ;)
Först ut är sängbygget som kommer resultera i en meterhög (minst) ca 3m lång o 2m bred säng för diverse aktiviteter ;) sen får vi se vad som dyker upp på agendan, tror det blir min hylla för mina brills som blivit för många för att ha liggandes (rör sig om sådär 40par).. Välkommen på inflyttningsparty framöver allihopa. HA, inte! Inbjudningskort kmr så ni som inte får ngt fuck off och dyker ni upp ändå får ni ta fönstervägen ut och joo, borde nämna att jag bor högst upp men visst, är ni ute efter lite fritt fall o inte har råd att åka till grönan så kom förbi utan inbjudan så blir det åka av! ;)


The old me is dead and gone, dead and gone.
                                               - T.I. feat. Justin Timberlake.


RockyBoo ™- Nightmare


Rocky

Lis i farten vettni, bara o hoppa undan!

Efter en otroligt seg och långdragen blogg-semester sitter jag nu med nyvunna krafter framför tangentbordet redo att ge det en upplevelse det sent ska glömma. Ska låta mina fingrar dansa över de nerkletade, dammiga och söndernötta bokstäverna i hopp om att få ut iaf några vettiga ord ;)

Har under dessa så kallade semesterdagar hunnit hända otorligt mkt runt RockyBoo!! Kan börja med att berätta att jag Införskaffade mig Piercing Nr 9 förra fredagen, för att vara exakt den 24e april vid sisådär 1900-snåret på kvällen av älskade Lex på Tattomässan, Norrköping. Gjorde mindre ont än förra surface piercingen och med ett stick, liten flirt med piercaren och svidande snygg titanstav genom överdelen av handleden åkte jag hem nöjd och belåten och söp skallen av mig :P Lördagen bjöd på jobb och fix o trix inför nya lyan som idag överlämnades i mina händer varpå första egna lgth:ten nu finns på CV.T (har man sånt på CV:N? "Lisette har hyrt och skött en lägenhet heeelt själv. 1rok." haha, ge mig jobbet direkt killar ;) ) Övriga saker som cirkulerat är byggplaner (som vanligt har Lis alltid ngt på G som hon ska göra), packning, besök i huvudstaden, sjungit chefen av stolen och jobb i oändlighet :P Alltid bra at ha nu när lgh:ten ska ordningfixas i riktigt fin Lis-anda :P satan i gatan dra mig baklänges vad nica den kommer bli - lovar er! Ngn som vill övernatta i min specialbyggda säng på 2,6*2m?? HAHA!! suck me sideways och sov på golvet jävla råtta!

Over and out.


RockyBoo - En förbannat snygg jävla perfekt kvinna!


RSS 2.0