Rocky

Inlägget tillägnas alla de människor som på något sätt råkat ut för en olycka i tafiken.


I lördagskväll såg jag en video på youtube som kom att förändra mig som människa och bilförare för alltid.
Eftersom datorn jag skriver från har blockat youtube så kan jag inte lägga ut någon länk. Men jag rekomenderar starkt att ni går in på Youtube.se och söker på "Ta det lugnt i trafiken" Och väljer det första resultatet.
Jag varnar för starka bilder.




När jag var 16 så började, som så många andra, att övningsköra. I början var jag okunnig, körde sakta (långt under hastighetsgränsen) och när jag ser tillbaka på det så visste jag nog egentligen inte vad jag höll på med. Strax innan min 18årsdag började jag på körskola och efter cirka 5 månader tog jag mitt körkort. Det som hade förändrats, och skulle komma att förändras mer, var att jag nu var säkrare bakom ratten. Hastigheten steg långt över det lagliga, blinkersen användes mer sällan och bältet blev ett minne blott. Men visst var jag häftig. Ingenting kunde stoppa mig och mina föräldrars och syskons tjat om attd et var farligt att köra fort gick in genom ena örat och ut genom det andra. Och så fortsatte det. Åtskilliga km över tillåtet, buskörning, omkörningar och rätt ut sagt ett förbannat dåligt sätt att köra bil på. Även om jag hela tiden kände att jag hade kontroll och att inget skulle kunna hända så visst gjorde det. Vid ett tillfälle krockade jag med ett rådjur och vid ett annat backade jag av vägen i så pass hög hastighet att en av mina passagerare valde att uppsöka sjukhus för smärtor i rygg och nacke.
Nästa vecka har jag haft mitt körkort i tre års tid. I cirka 1000 dagar har jag snurrat runt på vägarna som en total livsfara för mig själv och andra och jag skäms. Jag skäms något så oerhört över att jag varit så blind och att jag utsatt mina nära och alla andra för fara. Den blinkersen som en gång försvann har hittat tillbaka och gasen som förut pressades till det yttersta ligger stillsamt och vilar på laglig hastighet. Visst, olyckor kan ske ändå och det finns alltid en risk med att köra bil men det är bra onödigt att öka den risken bara för att känna sig tuff.. Eller hur!?



RockyBoo™ - söndagsåkare


Rocky

Skräddarsits i en skinnfotölj framför datorn. Inte kanske hur de flesta lördagseftermiddagarna spenderats för min del på sista tiden. Nee då har det varit vodka hit och vodka dit eftersom kvällen party närmat sig med stormsteg. Men inte ikväll. Vit helg a la RockyBoo vilket inkluderar en jägergrogg från älskling och en o annan god matbit till ngt klyshigt lördagsprogram ;) Faan så härligt..

Veeeeeeeet ni.. Imorse så väckte älsklingen mig och hade köpt blommor!!!!!! En bukett rosor och ett kort fastknutna på en pepsi max!! Naaaaaw, han känner mig han ;) Oohh vad jag älskar honom!!


Mst dra.
Hörs.
RockyBoo™ - Med en fantastisk man vid min sida.

Rocky

Står på jobbet i min sedvanliga kostym (fast den är ju inte vanlig eftersom jag kvällen till ära bär jeans och ica-skjorta ist för ica-by´xor och t-tröja, men ni fattar galloppen lixom ;) ) vad jag än har på mig så står jag i drömmarna värld med en lätt touch av prinsessa-syndrom (ni vet när donnorna i disney-klassikerna suckar lite sådär oskyldigt och blinkar med ögonlocken tusen gånger i sekunden) Har i snart två timmar suttit på en (idag mycket bekväm, undra varför) stol i kassan och servat både trevliga, stressade och pissiga kunder. Det hör till lite det där. Det är som en stor påse lösgodis och jobba på affär. Ibland dyker det upp såna där surisar som man lixom tycker om fast egentligen inte tål, och sen kommer klassikerna som man kan räkna med. Det vad dom vill ha och gör ingen stor sak av det i stil med sockerbitar eller lysemelk.. Till blandningen hör också nyheter som tex de sockerfria eller nya smaker som inte är ngn favorit och också de tuggvänliga mjukisarna som funkar för bebiständer. Blanda allt detta i en stooooor påse så har ni ett pass på ica ;) Fan vad jag är kul!



Vet ni vad jag har kommit fram till!! Efter en diskussion med Mr Ocean om dom små ulliga figurerna Teletubbies så anklagar jag dom härmed för att vara sexistiska och jag tror att personerna som skapat dessa små prevo-monster är kåta tonåringar med för mycket fritid. Anledning till att både jag och Mr Ocean anser detta är för att den gröna Teletubbien Dipsy efter varje sagt ord juckar mot något elelr i luften. Sen hjälper det ju inte attd en svenska dubbnings-rösten är en gammal whiskey-gubbe hesare en Bonnie Tyler. Och så eftersom jag är självaste RockyBoo så kan ju jag det här med att spinna vidare och göra allt så långsökt som bara gååår så häng med:


Dipsy Den gröna: Här har vi kungen. Allt tror att det är den lila som en kung och ledare men icke. Dipsy blir, med sitt brölande och luftjuckande, alla teletubbisarnas dröm så here's yore leader houston!

TinkyWinky Den lila: Här har vi den stora och mogna teletubbisen som med sitt namn vilket man kan relatera till smeknamnet på att manligt kön. Hmm.. konstigt!

LaaLaa Den gula: Den oskyldiga donnan som är blond och säkerliga har enroma tuttar under tv-rutan. Namnet kan mycket väl ha med porr-branchen att göra så jag skulle inte bli förvånad om det visar sig att det är teletubbisarnas Jenna Jamson (eller vad den där pensionerade legenden heter)

Poo Den röda: Här har vi minstingen i familjen och av alla tecknen att dömma är detta det lilla offret för Dipsys grymma sexuella behov. Hon (det är väl en hon) står ofta i en svankande position och säger "ooojdå" i stil med shit här kommer han igen.


Sådär. med all sannolikhet säger ni att jag är galen (vilket jag är) men look me in the eyes och säg att ni inte skrattade eller såg ett samband någongån så kan vi snacka sen ;)



Hörs.
RockyBoo™ - Helt galen i han min man.


Rocky

Ne men satan så flitig man kan vara nu då. Bara för att jag satte med bloggeriet igen så kommer jag på maaaaassa saker som jag vill pränta ner. för det första så måste jag säga att jag efter jag träffade baby har blivit ngt så oerhört gosig och kramig av mig. Vet inte vad det är med mig men vill inget annat än bara goooosa hela tiden. Och en annan sak. När jag sopade framför lösgodiset nyss så låg det massa såna där fiska vet ni o olika färger. Verkligen massor! undra varför!?

Och just det. Jag slog mig och klämde mig på mindre än en halvminut. AJFAN vad ont det gjorde. Ville bara säga det.

RockyBoo™ - Whatevá

Rocky

Det fanns en gång i tiden när jag var duktig på att uppdatera min blogg. Det är inte nutid och jag har heller inga planer på att börja bli bloggmonster igen. Även om jag konstant tänker bloggmaterial när oväntade, roliga, pissiga och diverse saker dyker upp i min vardag så är alltid datorn så förbenat långt bort eller så har jag andra saker för mig. Men eftersom jag den här lördagsmorgonen äntligen har både tid och ork att skriva så ska jag försöka tränga in så mycket jag bara kan i ett och samma inlägg eftersom det säkerligen kommer a år o dar innan jag sitter här igen.

Efter en otroligt underbar början av hösten lever jag nu snart som sambo. Har sagt upp min lilla etta i viken och flyttar med Mr Ocean in till Norrköping vilket är både nervöst och pirrigt, fast positivt. Ne dra mig baklänges vad kul det ska bli. Totalt kaos hemma i hagen när hemmet ska packas ner i banankartonger. Men jag gillar det. Lite grann iaf.. även om det inte syns när jag leker åskmoln hemma ibland för att det ser ut. Men lite blixt och dunder ska det vara, det kryddar upp stämningen lite tycker jag. Förste december bär det av mot Peking vilket leder mig in på nästa sak som är Mr Oceans axel. Sjukskrivningen som gick ut förste november är förlängd till just den dagen vi ska flytta vilket resulterar krock. Tur att du har mig då sa jag och blinkade med ett öga när han satt och såg sådär liten och söt ut som bara han kan. FInns inget annat i hela världen jag skulle vilja göra än att få ordning på vårt första gemensamma hem. Oh gudars jag låter som en hemmafu men faan vad jag är lycklig <3
På tal om flytten så körde vi i början av veckan in Ocean's andra pärla till stan. Pärlan som för tillfället är stämplat med körförbud, har dåliga bromsar och batteri man kan likna med en för mjuk mango tog sin tid att få in och när vi väl fick in den så vem faaaan kommer då om inte farbror blå. Ut stiger Peter 38, kaxig trebarns farsa som gör sitt bästa att verka tuff med sin polisbricka och militärfrisyr (Men inte lyckas särskilt bra. Fast jag var skträdd ändå ;) ) Efter lite ordväxling låter dom oss gå eftersom vi hunnit komma fram till garaget och inte ska köra bilen mer så Ocean slipper böter och jävlar vad lättad jag blev. För även om Ocean var i centrum så stod jag två meter brevid och hade kört 740 med förlustanmält körkort (måste fixa!) och hade dessutom stallt mig på perkeringsförbud (IDIOT!). Var inte heller dundersmart och stod med svart bandana runt skallen och skinnjacka uppdragen till näsan.. NE, idioti kan gärna få gästa mig men inte på såna stunder... ;)

Sådär. SLut på ork.
Hörs.

RockyBoo™ - Miss Lis


RSS 2.0