Rocky

Åh precis som förutspått hoppade kapten viagra omkring likt en halt giraff och skrek efter sex. Vi andra skrattade åt hans galna desperat försök att imponera på, vad i hans ögon var, k*ta giraffhonor. Våra dissar skapade tårar i hans svarta ögon och med lågt huvud och svansen mellan benen gick han med tunga steg in på lagret. Hans manlighet var sårad. Brutalt mördad utan mercy direkt på det kalla och färglösa golvet.

Känner mig ny. Känner mig glad, framåt och positiv. Undra om det är den utdöende sommaren som smittar av sig.. för precis som de flesta vet så är inte RockyBoo så stort fan av sommaren.. Njaa.. asså, grillfester, polare och stranden funkar men hon föredrar den isande vintern. Kalla mornar med glitter utanför fönstret. ljus och ljusstakat så plångt ögat når på en promenad genom den otorligt döda byn. Ge mig. Ge mig nu.
Har, precis som vanligt under dessa tysta veckor haft så mkt skit i skallen som bara vill ut och in på bloggen men det funkar lixom inte. Får inte till ngt i mina vanliga anda och ist för att vara helt galet, roligt och vulgärt som det brukar vara blir det ist platt fall. Men det löser sig, sa kärringa som sket i vasken, det löser sig..



RockyBoo™ - In love with herself.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0