Rocky

Uppdat. Jag lever. Jag andas. Inte på blogghumör. Viken runt. Hörs.

RockyBoo™ - brunutansol


Rocky

Sitter efter en riktigt härlig dag och lyssnar på Blue October - Hate me. Sitter för tillfället och degar framför datorn i väntan på att mammi ska dyka upp på sin vita hingst utanför entrén så vi kan ta vårt pick o pack och strutta iväg till affären.. Och nu kom hon, rullade in på fyra svarta hjul i maries passat ist för den vita totton, den lämnade hon nog på jobbet idag ;)

För övrigt så har dagen gått fasligt fort, brukar ju tyvärr göra det när man är ledig.. Men lite har ja hunnit med, lite glassätning, promenixer och solning sörrni, de satt finfint :D Nu ska vi gå o köpa käk.. HUNGRIG!!!



"Hate me today. Hate me tomorrow. Hate me for all the things I did'nt do for you."

RockyBoo™ - Inkletad i olja


Rocky

Passet på jobbet sammanfattas enligt följande:

"Tanten gjorde en snabb koll över axeln och svängde av till höger och försvann in bakom hörnet. Jag kunde följa ljudet av hennes gamla taxklackar. Först gjorde hon ett stopp för att plocka i lite varor i den redan överlastade kundvagnen och sedan försvann hon bort mot kassorna. Jag följde efter ner mot kassorna och ju närmre jag kom desto varmare blev det. När jag nådde det otroligt irriterande blippande från tre kassor i en fruktansvärd otakt var hettan olidlig. Jag kämpade för att inte svimma och torkade bort svettpärlorna i ett sista desperat försök att behålla mitt lugn. Det var kaos. Kundvagnar till den förbannelsen. Människor överallt och mitt i allt står jag och försöker att inte vara i vägen för de tusen hjul som slirar fram i det kletiga, smutsiga golvet. Akta tårna tänker jag när jag gör en matrix ochtar sats och hoppar över alla dessa människor. Allt går i slowmotion och jag liknar situationen nedanför mig som ett brutalt slag om bästa fläskfilén. Jag kommer ut på lagret. Luft. Frisk, kall luft som fyller mina lungor. Jag nickar och svarar jaa på något som chefen säger men vad det är bryr jag mig inte riktigt om. Allt som spelar roll för stunden är den pyrande ciggen i min mungipa som ger mig ett framkallat lugn. Jag slänger fimpen i brunnen, borstar av händerna mot låren och går in igen. In till kaoset. In till butiken."


RockyBoo™ - Fruktansvärt trött idag.


Rocky

I mitt arbete som butiksbiträde är det inte fullt accepterat (trots år 2009) att bära diverse kroppssmyckningar som jag gör. Det anses vara orent och äcklar tyvärr många som inte delar mitt intresse. Men jag bär dom ändå. I ansiktet har jag tre fullt synliga piercingar och en i  tungan som syn när jag pratar. Det är inga stora, biffiga smycken utan små, stilrena enkla silverkulor (svarta taggar i ögonbrynet) som pryder min nuna i arbetet. Ärligt talat så är jag förundrad över att det inte skapat mer reaktioner än vad det har. Jag trodde från början att det skulle bli nästan kaos när dom skickade ut en ny tjej i butiken med dessa piercingar och att första tant jag mötte skulle svimma. Men inte. Jag har fått kommentarer och frågor, men i positiv mening. Många undrar om det gör ont, hur många jag har eller hur det går till när man gör dom. Surface-piercingen i handleden har varit hetaste samtalsämnent och båda vuxna och barn har frågat om den.. Men inte elakt eller nedlåtande. Jag är glad över detta, att dom kan respektera mig så pass mycket att dom låter detta gå förbi omärkt och istället inrikta sig på att jag sköter mitt arbete fläckfritt och bemöter mina kunder med en trevlig och god attityd. Men som sagt. Det är inte fullt accpeterat. Även om ingen ännu sagt något rätt ut om mina piercingar så märker jag direkt när det kommer kunder som (oftast äldre) inte alls tycker om mina smycken. Utan att ens ha sgat hej till mig placerar dom mig i ett fack där jag inte verkar vara lika mycket värd som min kollega utan piercingar. I dom fallen är jag extra trevlig. Jag trodde aldrig att jag skulle klara det eftersom jag privat är en väldigt tvär och envis person som aldrig någonsin skulle ge en sådan person en andra chans, men i mitt arbete måste jag. Jag kan inte, hur mycket jag än skulle vilja, ifrågasätta kundens åsikt eller reaktion, utan måste helt enkelt ta att just dessa personer inte uppskattar eller delar mitt intresse och fortsätta mitt arbete. Men varför är jag EXTRA trevlig. Jag känner mig i dessa fall nästan som ett taleskvinna för alla piercade män och kvinnor där ute. Det känns som om jag med min positiva, trevliga, söta attityd kanske kan få upp ögonen på alla dom som anser att piercade människor automatiskt måste vara svarthåriga problembarn med drogproblem. För visst är det så. Många tycker att just piercade och tatuerade personen är farliga, elaka eller helt dumma i huvudet men inte. Jag bär dessa smyckningar på min kropp men är fortfarande en helt vanlig tjej med samma värderingar som alla andra. Jag är inte dum i huvudet. Jag är inte otrevlig. Jag är piercad.


RockyBoo™ - Med lite titan här och där.

Rocky

katastrof i huvudet. Så mkt som vill komma ut och skrivas ner i hopp om att nå om så bara en läsare och kanske förgylla dennes dag men jag har SKRIVKRAMP!!!!!!!!

Kan trösta er med att jag i dagsläget sitter och arbetar på ett otroligt stort arbeter om samhällets syn på kvinnor och män som också kommer pupliceras på bloggen och jag kan lovar er. Den VILL ni läsa!



RockyBoo™ - På intåg!


Rocky

Bye bye birdie.

Med brainstorming på elit-nivå kokar jag idéer värre än vad pomperipossa (häxan vet ni :D) kokar soppa på små negerbarn.. detta görs förebyggande för vad som ska ske kommande helg. Måste väl ändå erkänna för både er och mig att vänstra hjärnhalvan (den som står för kreativitet o sånt skit i jämförelse mot högra som är lite mer logisk) väger tyngre med partytänkande än vad den höra "tadetlugntihelgenLisette" gör.. nae, blir nog lite vodka o en cigg lördagkväll åh ge mig :D Har blivit rätt skapligt med "party all night long" med klackar och frisyrer på topp på sistone.. men va fan, I'm living life and it's gooood så gå o stör ngn gammal tant med rullator eller kittla pappa unde foten ist.

Torsdagkväll. Bones. Päronsplittglass. Kan det bli bättre? Ehhh nae. Ge mig en cigg och ett duntäcke så är jag mer nöjd än vad Angelina Jolie är efter en natt med sin Pitt. Oh jaa, jag menar det :) (har ändå aldrig varit så förtjust i den blonda pitten från staterna. Snackar vi Robert "Twilight-hunken Edward Cullen åh ge mig" Patterson så blir det andra bullar.. Då räcker det inte med en cigg o lite glass för att stilla mitt begär.. ah ah ah Mr english navigator, då krävs det att det dras fram med tungt artielleri :D Men drömmar kommer drömmar går men min päronsplitt i frysen står så det nlir nog att gå käka den ist så får nog ringa min Edward o ställa in kvällens dejt på plaza ;) Får ta igen det nästa vecka när vi tar planet till Mallorca :D



älskling.

RockyBoo™ - Trust me. Stuck in your head.


Rocky

Forts. på förra inlägget.

Efter som jag då är rädd för fiskar.. Eller rädd o rädd, jag gillar dom inte helt enkelt och skulle inte bli alltför upprörd om alla små individer med fenor bara gick o dog. bara så där.. Då skulle jag kunna simma omkring som en liten svan och bara glida fram genom vågorna men icke. Nu blir det mer en tävling för firrarna "vem som kan skrämma Lis mest" och så simar dom efter, ligger i bakhåll och attackerar.. Så nae, blir inte så värst mkt bad för mig.. lite då o då och doppa tårna ibland men jag håller mig mest på stranden när det vankas besök vid det blå :P

Ny dag jämfört med förra inlägget. Blev ju hetsigt på jobbet och på kvällen fanns det inte tid till att pilla vidare på bloggen så det fick bli idag ist. Men va gör det. Regnet har flytt sin kos mot typ amerika el ngt och ist så har vi fått besök att stormbyar från ryssland.. hmm, nice med omväxlande väder men shit, vi får ju wishplash skador av nuvarande.. Hela viken går typ omkring med vita fula kragar runt deras fula nackar oph beklagar sig över väderväxlingen.. Haha.. Människor är rätt klagiga faktiskt. Ingenting som är bra nog och ingenting som duger.. giriga jäävlar *ängel*

Nae.. nu blir det till att fixa lite så där superroliga saker som bara jag kan *inte*.. fylla eftermiddagen med städ och tvätt men visst okej, går ju rätt fort nu när jag bor mindre ;)




Take care.

RockyBoo™ - Your heartbeat

Rocky

Nemen ta mig p åröven och kalla mig Britta vilket asdåligt väder det är idag. Lite myspys visst ooookej men nae, hellre sol o sommar med strandpartyn, karnevaler, glass, heeeeta bringor och massa massa underbart. Shit i shajsen vad jag längtar. Fick ju ett skapligt smakprov nu i helgen på både det ena och det andra av övernämnda och efterlängtade saker men inte som tillfredställde min hunger efter solbrills-prydda ögon (vilket ja har jämt visserligen) och bad så långt ögat når. Men där har vi ett problem. Då jag är rädd för tre saker. Allt som har vingar typ. allt som är slemmigt. Och allt som lever i vatten - INKL fiskar..

Fortsättning på inlägg följer senare ikväll för nu är det färskplock som gäller.


RockyBoo™ - Du vill inte bråka med mig!


Rocky

Jag hatar verkligen nattfjärilar. Jag vill att alla dessa vidriga djur ska trilla ner i backen och dö. Jag får ryck bara av att tänka på dom och kan inte ens titta på en bild på asen utan att börja tjuta. HATA!!! Förstår inte varför man ska behöva vara rädd egentligen.. Alltså för saker som verkligen kan påverka och/eller skada en är helt annorlunda men såna här löjliga skitjävlar. Shit, inte som att jag går omkring o tror att dom ludna små äcklen ska hoppa på mig o bita mig men trots d så är jag så förbannat rädd att hjärtat nästan stannar om jag möter en. Inte sådär jäääättekul nu när vi kommer till sommaren när det verkar som varenda en av dom där förbannade vingprydda (varför har dom vingar egentligen BLÄ) små fula fi**orna kommer till sverige för att beundra vår vackra skärgård el ngt.. jag mena kom igen, hur många är ni där ute egentligen??? Nog med det så blev jag idag på jobbet grymt arg på en fluga. Idioten håller på o surrar framför ögonen på mig och rätt som det är så sätter han sig på kinden på mig. HALLÅ???? respekt? ditt förbannade jävla flugas skrek ja och vräkte upp näven (som NEEEE inte träffade den svarta lilla kåtbocken) och klappa till mig själv i facet.. GÅ O DÖÖÖÖÖ!!!

Och i och med det har jag fått utlopp för dagens aggresion (rättstavat?) så nu kan jag fortsätta med att vara precis sådär lagom härligt gullig o gosig som bara jag kan :) slut som ett as efter jobbet som pinnade på rätt skapligt idag visserligen men känner mig som en kokainpåverkad elefant på avgiftning.. då känner man sig jääääävligt tung i kroppen ;) Sitter o väntar på bästa<3 som ska joina mig i lyan ikväll på lite skvaller och godis o desperate :D åh älska! Såå.. lite mer facebookbögande med lite quiz som grädde på moset and I'm ready to goo så byebye birdei och försök att inte hänga föööör länge borta på intensiven med bruten tå :P





RockyBoo™ - They know you want me baby.


RSS 2.0