Rocky

Efter ett antal dagar av feberfrossa på elitnivå har jag nu återvänt från de döda för att ännu en gång göra världen (bigga ambitioner ja vet ;) ) osäker med mina alltid så extremt nyskapande påhittanden. Haha.. Suck on it bitch! För öden övriga sakens skull så är veckans planer planerade ner till sekunden och närmast ligger måndag kl 12'00 då storstädning av lgh:t ska ske. Älskar att städa lgh:ten :D den är så liten och går så snabbt och sen blir den kalasfin! Efter det får vi på tisdag besök av självaste fogelvik som kryper ur sitt kråkbo för att göra en inflyttningsbesiktning. Lite sent kan tänkas med tanke på att vi flyttade in 1e jan. men det tog par månader för dom att ta sig ut ur det där insnöade hålet ner i centrum, HAHA! (oh crap om dom läser min blogg. Men varför skulle dom läsa min blogg. Möjligen för att utreda om vi är mordbrännare eller ngt men varför skulle vi vara det när man kan vara kleptoman. Kanske är det dom kollar efter? kleptomanfingrar? men ah ah fogelskit, mina fingrar is ain't no kleptoman fingers!) På onsdag är det kurs på jobbet om ergonomi som man gjorde sådär tre ggr i skolan men va fan. Bli betald för att sitta o lyssna på ngn i ett par timmar om hur man gör rätt o fel. det kan ja ta :D På torsdag el fredag blir det till att ta med Mandimus till stan. knäcka en busticket och dra till big city och inhandla så där jätteonödiga saker som man brukar för att sen åka hem o ångra sig och skrika att samhället är så fel o allt är så dyrt. Lika bra o skippa den där bussresan från början. Kan låtsas att man åker. Göra som när man var liten ocg dra fram köksstolarna och sätta pappa på ena framstolen med en hatt och tvinga han låtsas att han håller i en ratt. Jag tyckte att Pappi alltid verkade lite halvt "ohjobbigaungar" när han satte sig på den där stolen för 511e ggn. Men han jgorde det iaf. det är poängen!! Fredagkväll blir krogen i staden. Göra ett litet besök och visa upp sig så att folket blir nöjda. Blir väldigt lugnt dock. jobbar lördagmorgon och eftersom vår INFLYYTNINGSFEST är på kvällen då vill jag inte leka zombie på jobbet för att gå hem och leka död zombie på festen vilket innebär i korta stråk för mkt sprit - för trött Lisette! På söndagen blir det wasa. ja vet ni älskar mig. men det blir det! ta en jäger med Brattehag vettni - D du Em - Det är inte mkt som slår det ;)



Slut på skiten för min del. Jag bryter mig loss din äckliga skunk!


RockyBoo™ - Finns inte en jävel så bra som jag!


Rocky

Grät blod i torsdags när jag efter ca en timmes knappande på tangenterna till slut fått fram ett så förbannat klockrent inlägg som sen bara PANG - Gick upp i rök. Har därför tillbringat senaste dagarna långt ifrån blogg.se i ren protest.. Men nu har det släppt. Lite iaf. Inte mkt - jag sörjer fortfarande det förlorade inlägget som svävar fritt där inne i cyberrymden och bara skriker efter mamma RockyBoo att ta med det hem o pulicera det. Men ain't gonna happend. Ah ah.. nonono! som en halvfull peddospanjor skulle ha sagt. Inlägget är och kommer alltid vara förlorat men ihågkommen i mitt hjärta. R.I.P!


Om man ska ta steget in i verkligheten igen så står jag för tillfället och trycker i mig harskitar. Ni vet såna där goda små choklader med typ kola i som ser ut som harskitar :D Kanske inte sådär jättesmart eftersom jag utövar denna aktivitet bakom kassn på jobbet. Och huvva vad kärringarna tittar snett på mig när jag trycker fram nunan och leende skriker tjena tanten med choklad smetat över varenda tand. Hahahaha! Över till annat har det varit en superlugn helg. Kan inte komma ihåg senast jag lekte "Vemärbästpåattintegörangt" senast.. Fredgen innebar god mat och asgarv med tjejerna ute i solvik.. Eller vad säger ni brudar - ska vi göra en Jonas? Haha! Lördagen var desto lugnare med spel och tidigt i sängen (tidigt o tidigt men vi släckte ner vid halv två :S ) och söndagen som ni förstår innebär JOBB med stora äckliga bokstäver. Förstår inte varför jag är så seg. Sov bra, åt frukost, har ätit lunch och tagit det lugnt :S Kanske är som Chef Nr 2 sa? Anledningen till att jag är seg är just för att jag inte gjort ngt. Skulle ha "citerar": Supit, inte ätit och inget sova så hade jag varit piggare idag.. HAHA! Men jag ifrågasätter denna slutsats grovt för den jäveln som sett Chef Nr 2 idag kan förstå att människan lever som han lär - OCH HAN ÄR INTE PIGG! JAG ÄR PIGGARE ;)


Från chokladfyllda käftar och ickepigga chefer tackar jag för mig för ikväll och lovar er en saftig historia om onsdagens partaj i stan under veckan ngn gång!

Ice Ice Baby!




RockyBoo™ - Jag äter såna som du till frukost!


Rocky

I kakor ska det vara kräm. Så är det bara.


Senaste tiden har ju RockyBoo gått och blivit vinbög, bloggbög och diverse bög i olka kategorier. Senaste tillskottet är nog missbruket av så kallad brun utan sol så nu är man krämbög också. Med bögtitlar i de flesta ämnen har jag då också, till slut, bestämt mig för att prova på att bli grönbög och träningsbög. Ska prova på livet som kanin och trycka i mig lite olika frukter och grönsaker och köra lite hemmagjorda träningspass i lgh:ten med lurar in the ears och pumpa röven av mig. Och Nej! Hatar gym. avskyr! så det blir inget gymbesök. Kör mina finfina lite halvandfådda egendesignade hemmaprogram ist. Dom funkar lika bra - så d så! men snacka om att man är i dåligt skick. Gjorde tio situps igår - bara för skoj skull och vaknar helt död från midjan och neråt. Leker tant på elitnivå och så kan det inte vara.. bara ner och pumpa ännu mer kroppjävel ;)


Nu blir det till att laga mat. Funderar på att käka kyckling men vi får se :D


Fotnot. Ordet bög i detta sammanhang är inte skrivet för att på något sätt diskriminera de homosexuella utan är helt enkelt ett uttryck jag använder på skoj. Fråga Em får ni se ;)



RockyBoo™ - Ni kan ge mig homopriset direkt! ingen är mer bög än jag ;)

Rocky

God morgon god morgon. Vaknade till en underbart solig "vinter"dag och kan riktigt känna lyckan bubbla inom mig som en skakad pepsi max. Har prec. tryckt i mig en yoggi dröm och vitaminerna för dagen så nu pendlar jag mellan frenetiskt bloggskrivande och att klä på mig :D Jo ja vet, skulle ha gått upp för sisådär tre timmar sen för att räknas med bland er normala tuppar men måste ju då försvara mig med en sömnlös natt. Somnade vid 7 imorse. Hmm. Kanske lite sådär befogat att jag ligger och drar mig till tolv då. Har ju inte jobb förrän tre så ingen skada skedd :D


Mst dra. Em på G ner så ska vi gå till viken o fikelifika ;)


RockyBoo™ - Rätt så jävla perfekt

Rocky

Jag tror du skulle behöva skaffa dig ett riktigt liv gumman ;)


Mitt alterego försöker ständigt att slå in i mitt pannben hur jävla dum man egentligen är ibland.. Ja o mina tjejer tillhör oftast toppskicket i alla ämnen som finns men då och då så går man besöker bottenskicket! Man är ju inte sådär dundersmart och gör sådana saker!? eller hur!? Helgen över för den här ggn iaf. Blev rätt så skön o lugn helg (enligt min mening iaf ;) ) med spel, film och några groggar - rätt så skönt avslappningsmedel det där ;) Får se vad veckan har att erbjuda.. Vet bara än så länge att det gäller att spara rösten till onsdagkväll för då jävlar gal's!

VI syns rövhål!


RockyBoo™ - Min egna lilla värld!

Rocky

Mina läppar är förseglade. Tack älskade tjejer för en RockyBoo-kväll att minnas ;)


RockyBoo™ - Du önskar att du var som jag!


Rocky

Jag åkte till switzerland och hamnade i vika.. Attans, vad drömmar kan gå fel ;)


På jobbet. En halvtimma kvar sen blir det stress stress. Har i två dagar skjutit upp det oundvikliga besöket i tvättstugan men när till och med dammråttera flyr sin kos i sikten av våra kläder är det nog dags att kavla upp ärmarna och ge sig på lite hederligt tvätteri. Haha, ne skämt åsido så orkade jag verkligen inte tvätta igår. Verkligen verkligen inte. Tog en sån där riktigt latardag och gjorde absolut ingenting. Ikväll blir det lugnt. Har bestämt mig för att lägga stressen på hyllan och leka skönhetssalong med diverse tillbehör och sedan slå mig ner i soffan och leka pappa. Se på let's dance och knäcka en öl. Fast blir nog en grogg. Eller möjligen ett glas vin! Vad som passar bäst.


Ska ut och ge jobbet en sista kraftansträngning. Ska fylla på potatis vilket inte är det lättaste! huvva! Wish me luck!


Syns på stan gatubarn.


RockyBoo™ - En el möjligen två grogg tyngre snart ;)


Rocky

Vad som inte togs upp i gårdagens lika som vanligt säregna inlägg var att jag gjorde ett besök hos min inte kompis läkaren! Har ju diverse anledningar att inte lita på läkarmissfostren upp på vammarhöjden och inte fan blir det bättre när någon jävla ringmuskel till läkarjävel är superäcklig peddo-doktor! Till saken så var jag uppe för att undersöka min fot. Har haft ont sen juli förra året och har under tiden jag gått på det fått en liten otäck ond knöl just där. Brydde mig inte så där värst mycket utan belastade foten lite snett och whatever. Ingen big deal. Men sen kom ju mammi o gnällde. Börja tjafsa om att det kunde vara en spricka eller något skit.. Så det blev doktorn. Upp halv nio på morgonen - Då ja för övrigt som absolut grinigast - på med kläder och upp till vammarhöjden. Satt några minuter innan han dök upp. En lång, rätt så stilig (skenet bedrar) man med ett fast handgrepp. Tänkte för mig själv att ha, äntligen har dom fått tag i en som vet vad han gör! In på rummet, förklarar varför jag är där och då kom det. Vet ni vad den fula karlfan säger!? Jo, om du bara tar av dig skorna och byxorna ska jag kolla! EHH!? byxorna? varför då? Jag måste kolla hur du går. Men svårt att kolla vad det är först då. Ofta man säger åt patienten att strippa innan man ens kollat vad saken gäller?! äckelgubbe!!!!! plus att det i efterhand kom fram att det var samma jävla doktor som Lina hade som hon också hatade för par veckor sen! Du behöver väl fan bara kolla knölen säger jag och kör upp foten i näsborrarna på gubben. Och mkt riktigt, jag behövde inte ta av mig några jävla byxor! In med en fotterapeut som började skrapa på knölen och kom fram till att jag hade trampat in ngt i foten och att hon skulle ta bort det! peace out, när skiten var borta hoppar ja på tå som en 5åring :) kan göra allt igen - pånyttfödd ;)


Hörs.


RockyBoo™ - Fina fotfantasten

Rocky

Det är inte lätt att vara svår. Det krävs en jävla massa övning!


Står på jobbet.. Kassa 2:s kortsak har bestämt sig för att leka "skitpådigdinjävlakassörska" så vi får köra kassa 1. Känns osm om man sitter i klämd mellan en stor ful vit vägg och en lite ful kassa. Är dock ngt bättre än kassa 3 där det känns som om man sitter i bur. Glasrutorna med träramar som riktar sig mot frukten fungerar utmärkt som "pansarglas" när kunderna intar attack-ställning och börjar vräka iväg bananer och clementiner mot oss. Vi stackars små söta kassörskorna ;) Synd bara den dagen glaset ger vika. Jag tänker då fan inte sitta där då! Ne huvva som mammi brukar säga - Då ska ja ligga hemma o se allt på reality tv och garva arslet av mig.. Det är min nya serie jag ska starta upp förresten: "Ica Vammar - It'goes hot in the mjölkkyl" (Stor credit till Lina som myntat detta uttryck ;) ) Se den gärna.. Jag ska kräva bästa kanaltid. Typ på 4:an vid typ 8 om kvällarna.. Haha, aldrig mer kvällspass för mig!


För övrigt så nej. kommer inte ihåg något mer från lördagen. Inga ovälkomna minnen som dykt upp i mitt överarbetade huvud - ICKE! Har en stark känsla av att jag undermedvetet/halvt medvetet förtränger minnena som mot förmodan vill komma upp till ytan och bubbla om. Jag tror att jag glömt allt av en mening! Fnys. El vad säger du Em.. Ska vi luska ut vad fan som egentligen hände lördagsnatt?

Kör till stängning. Då blir det hem o lata o kolla på film. Ledig imorgon o har tvättid. Tror satan att hela garderoberna ska tvättas. Blev ju lite sådär halvtaskigt med tvättider då fogelvik så snällt bestämde sig för att renovera tvättstugan prec. när vi flytta in ;)



Men men. Jobbet kallar kallar på mig och bara o lyda.


RockyBoo™ - I got you babe

Rocky

När emelie slår någon utan anledning. När jag får andningsproblem. När hela jävla bilen gungar fram på E4:an i takt till Flowride el va fan låten heter - DÅ är det fest!


Jag tror att vi slog rekord i fylla i lördags. Varken Em eller jag kommer ihåg så värst mkt och det vi kommer ihåg är typ insvept i något av en rosa dimma - eller vad säger du gumman ;) Kan sakta ner lite och gå in lite mer på vad som egentligen skedde under kvällen istället för att gå direkt på slutet som var allt annat än glammigt :P Kom hem efter jobbet vid kvart över tre. Satte direkt igång med att fixa o trixa inför kvällen. Vid tio över 5 kom farsan som var chaufför inför kvällen och körde in mig o Em till Wasa. Kom dit vid 6 där det var medlemsfest från Facebook och det var rätt trevligt. Lite dåligt med folk men vi fick "båten" att gunga lite.. Drog till maccedonkad vid 8 och försökte nyktra till lite eftersom stillasittande + typ tio cider fick både mig o Em att se dubbelt. Drog i oss en varsin brugare och stack sen ner till Wasa igen och drack - ja gissa - cider.. HAHAHA! Vid tio kom Johnny och så åkte vi mot Linköing. Var ju inte sådär jättesmarta utan klunkade i oss grogg ute på e4:an så när vi nådde lkpg var vi helt borta. Kommer fullt ärligt inte ihåg mkt av streetopack och va vet jag - det kanske är det bästa. Vet att Em o jag dansade, flirtade.. var på toan o bytte strumpbyxor som ja drog sönder direkt när ja drog upp dom och att ja fick ngt skit i halsen o hade lite svårt o andas ett tag.. Det är typ vad ja kommer ihåg. Haha.. vilken underbar baksmälla ja hade dagen efter - den ska inte snacka om! BLÄ!


Ajja.. ska käka nu - vi kör på den 11e nästa gång nu, el va säger ni girlies?



RockyBoo™ - Never Ever ambulans för mig


RSS 2.0