Rocky

Viskar inne i mitt huvud att nu jävlar får du vakna RockyBoo!! Kanske inte så lätt att vakna från det zombie-liknande tillståndet jag befinner mig utan lite mer våldsamma medel men icke. Kassatjänst vilket innebär att jag inte kan dunka huvudet i väggen, kedjeröka, slå mig själv i ansiktet eller ta en riktigt fint sittandes grogg för att skrämma tröttheten långt åt fanders. Så jag sitter fast. Här. Med tröttheten som enda vän. Han är rätt trevlig men vi kommer bättre överens i sängen ;) Gick på vid 8 imorse och kör till tre. Försöker intala mig att timmarna ska gå fort men det är svårt när man stirrar på en vit klocka med röda visare som visar sekund för sekund. Kanske skulle ta och knäcka sekundvisaren. Eller montera om den så den går jättefort :D Partytime ikväll. Pappi hämtar upp oss vid 5 o kör in oss till staden - Wasa- Norrköping för att vi ska kunna göra vår närvaro oförglömlig på medlemsfesten ;)


Sömnproblem 2000. Jag tycker inte om att sova. Bara slöseri på tid enligt egen mening. Tänk vad mycket man skulle kunna göra istället för att sova. Men nu gör ju människan det. sover alltså. Vare sig jag vill eller inte och framåt småtimmarna börjar jag också gäspa och längta efter en varm säng att krypa ner i. Allt detta - Människans behov av att sova bort en livsstid - blir ju inte bättre av att jag när jag till sist gett med mig och ligger i sängen inte kan somna. Jag provar allt. Vickar påtårna, stirrar i taket, andningsövningar.. Name it - I've tried it!


Men ni underbara lilla patetiska människor nu ör det nog dags för mig att sluta blogga för chefen smyger omkring som en liten mus på extacy med ett "jobbadinlillasnorungeannarsjävlar" uttryck i ögonen. Okej musis, blogg is down. För den här gången ;)



RockyBoo™ - Dead woman walking


Rocky

För att citera Emelie så hoppar jag upp och ner - skriker och gastar - att NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR TILL LÖRDAG!!! Ne, lördag ligger runt knuten och morgondagens dricka ligger och vilar i bilen efter en svakig färd hem ;) Blev vodka till den förbannelse - cirkus 2 liter - som ska innehavas imorgonkväll. Förhoppningvis utan diversa uppkastningar och illamåenden.

Sitter hos mammi. Har varit hos pappi och lekt som en idiot med Gogo o Mandimus. Han är galen den grabben. Märks att han är syster till mig :D Vidare till gumms om ca 20 minuter och sen snabbt som vesslor till ica för att handla tacos och hämta upp Linut :P Kvällen blir lugn för min o tjejernas del men borta på folkets hus kan jag slå i backen på att det kommer vara människor i varje hörn, bråk, fylla och alldeles alldeles underbart :D Men icke, jobb imorgon och party på kvällen så det blir att hålla sig i skinnet och stanna inne :P


Skyy vodka - finfint i skistan


RockyBoo™ - Nykter i 24 timmar till ;)

Rocky

Just like that släppte den irriterande skrivkrampen som hängt över mig i tre lååånga dagar. Var som att den lekte nuskavifåLissansuperirriterad och placerade sig på mina axlar. Ja, den vann - men nu är den borta :P

Har senaste dagarna, då jag varit oförmögen att skriva, gjort både det ena och det andra. Har till och börjat med byggt klart baren - eller till 99% iaf. Den är helt funktionsduglig nu och det ända som saknas är tredje listen, två plattjärn, skarvsladd and we're ready tog go mother fucker! Annan sak som jag gjort är att jag har äntligen, i sista sekund införskaffat mig en ny mobiltelefon! Min gamla minidatorla ju av mer och mer för varje dag och äntligen kan jag slänga den i väggen. fast det kommer jag inte göra ändå för den är i tillräckligt gott skick för att spara och utnämna till akutmobil :) Nya mobilen ligger finfint på micron för tillfället och spelar musik - HÄRLIGT! Blev en W350 tror jag den hette - Helt okej för billiga pengar and I loooove it! Tredje och sista STORA saken är att vi i familjen Moberg/Angefuhr nu är plus one! Lilla Texas har anlänt till lgh:ten och håller för tillfället på att sätta Bebis på plats - HAHA som om det skulle hända! Lillskiten åker på stryk om han vill ngt ;) Svartvit, långhårig liten sparv är det - Hur söt som helst (Fast lite ful)


Nu ni så brinner kyckligen snart och jag har verkligen ingen lust att käka sot till middag.

Höres och synes!




RockyBoo ™- The winner in the end

Rocky

SKRIVSKRAMP!!!!!!!!!


Rocky

Sanning eller konka idiot?


Sambo, Emelie, jag och nytillskottet för ikväll Ela sitter i lägenheten och är i full fart med att lägga korten på bordet. Här ska det spelas sanning och konka för hela slanten och jag hoppas på att få reda något riktigt snuskigt och förbjudet från tjejerna.. Det skulle jag sova gott på. Haha! För övrigt så har jag tagit ledigt från internet i två heeela jävla dagara och det riktigt kliade i fingrarna när jag åkte och hämtade the laptop.. Körde med den i knät och förklarade högt och kärleksfullt att mammis home again!

Helgen har hitills varit lugn förutom gårnattens underbaqrt härliga *not* färd till en viss familjegård ute i bushen.. Hmm, tur för dig din jävel iaf att du inte ville åka med för det hade du inte fått ändå.. Vi ville bara göra oss förtjänta av dom lättlätta pengarna! Puss på den du! Idag har det varit stan på liv och död när jag gjorde ett besök på k-rauta och inhandlade det sista barmaterialet.. så imorgon ska de byggas snygging.. byggbyggibyggas!

Men men, tjejerna stönar och slemmar i väntan på att få dela med sig av sina enormt äckliga fantasier och erfarenheter av det motsatta könet som vi här och nu kan kalla jatyckerniskatorkaeriarsletochbörjabeteersomnormaltmänniskor! Haha..


Att vara ett sexuellt barn är inte fel! så d så!


RockyBoo™ - konkamästarinna!


Rocky

Burn baby burn - AHHH I'm on fire!

Visst är det skönt och ha såna där dagar när man leker förlamad hund och inte gör ett smack. Jag har en sån dag idag. Det ända vettiga jag har gjort är att ha försökit slagot rekord i "hurlängekanjagsittaisoffanutanattröramig" vilket i o försig gick käpprätt åt helvete eftersom sötEm kom med cigg till mig. Var ju för tillfället en otroligt röksugen, soffsittande och förlamad hund :)  Imorgon däremot får jag skippa förlamad hund livet och istället konka på mig det stora ansvaret som galen gasell när jag (på löningsdag) ska begé mig in till big city och leta finfint! Är ute efter lite saker till lgh:ten, bla lite väggdek. och köksredskap.. Åhhh, jag vill ha en ny klocka! Kommer säkerligen vara så dum att jag köper en fast jag vet att jag inte behöver en fast jag vill ha en så jag köper nog en ändå.. HAHAHA! Och så blir det storhandling. Sambo och jag ska inhandla lite saker till vårt apfula kylskåp som leker 70tal så vi slipper äta torr pasta. Usch! ska aldrig äta torr pasta igen. Eller jo det ska jag för det finns ingenting godare än makaroner, bacon och massor av chilisås!! GE MIG!

Nu ska jag käka. Tugga tusen för jag är sååååå hungrig!



Li + Set + Bebis = plus one!


RockyBoo™ - Din tickande bomb babyboy!

                                                                                                 


Rocky

Färg tamigfan överallt. På mig, i duschen, köket, golven.. och på baren där den ska vara ;) Lyckat värre kan jag lova er - välkommen på inflyttningsfest NOT! Inbjudan kommer till mycket speciellt utvalda personer inom en snar framtid. Haha! På G in i duschen. Och sen städning. Och laga mat. Och sen blir det rita tänkt tatuering till mammi och inbjudningskuverten. Kreativt värre. Hörs!


RockyBoo™ - Händiga jag

Rocky

Okej jag är lång men inte så lång. Kvälspass på jobbet och var ju sådär dundersmart att jag placerar kängorna på mina små fötter så för det första får jag akta varje steg för att inte leka Bambi på hal is och för det andra blir jag ju så lång att jag klappar huvudet i cigghyllan i kassa. Känns ju skitbra, speciellt om det är en snygging som handlar: "Hallå där sockertopp 'DUNS' Vad har du för dig ikväll?" HAHA!

Har faktiskt undvikit bloggen så länge som det bara går men kom på att jag lovat er inbitna läsare fortsättning på fredagsnattens underbara fylletåg i stan ;) Har ju på del 1 hunnit så pass långt att Hugos har stängt. Så vi kör därfirån.

Eftersom både Lina och jag mådde dåligt av den småsliskiga, ljusrosaröda shotsen så bestämde vi oss för att gå ner mot skjutsen lite tidigare. Sista halvtimmen blev då på något sätt lite lättare att klara sig genom. Fem i tre sätter vi oss på en bänk, eller Lina sätter sig rättare sagt. Jag lägger mig i hennes knä och skriker "bloggmaterial" åt allt som rör sig och förklarar grundligt för henne hur och varför vissa saker förtjänar att hamna här :P Skjutsen dyker upp som en ängel sänd från ovan och bildens säte är supervarmt och skönt. Emmah och Emelie bestämmer sig för efter många om och men att också hoppa in i bilen. Mot Leons!
Bara Emelie och jag gick ut. Nyktrast i stan HAHA! Försöker stå stilla i kön som är huuuuur lång som helst. Nedå, var typ bara en tjockis med lite för stort behov av korv och en som lekt med ett elluttag.. för kom igen tjejen, Krus i håret är bara såååå ute! När det var dags för beställning vässade vi våra tungor och försökte att låta nyktra. Iaf så pass nyktra att det hördes vad vi ville ha. Emelie står och nynnar för sig själv, halvliggandes mot den kalla plåten när killen bakom disken kör fram två vita påsar full med enormt god och flottig mat. Emelie vaknar till, höjer ögonbrynen och utbrister: Vaaa!! Är den redan klar! (Poängen är att vi beställde för typ en minut sen!) Killen bakom disken drar åt sig påsarna snabbt som attan, precis lagom så att Emelie missar med en ledsen min. "Ne det är inte er mat" skrattar dom och Emelie skrattar tillbaka mumlandes att "haha ne så snabba trodde jag inte ni var". Vad gör Lisette då? Jo Lisette är jättesmart och böjer sig över disken och säger flinandes till dom stackars vettskrämda killarna att: "Ne, inte på att laga mat iaf 'flirt' " HAHA! Övriga saker som sas och gjordes vad kräkattacker utan kräks. Förklaring att vi inte gillade gurka, små patetiska försök till "ska du med mig hem på lite te" och betalning. Maten i händera och fullt blås mot lilla vika. Dom andra bestämde att vi inte skulle äta förrän vi kom hem men jag kunde inte hålla mig utan satt och småtuggade på ett par pomme på den långa, kalla, mörka vägen hem!


Tack tjejer för en riktigt kul kväll. Det gör vi om snart tycker jag. Fast med munkorg på mig! ;)




RockyBoo™ - Passionerad och desperat.


Rocky

Take the shotkanna and I'm wating at the door babe.


Nattens bravader inne i norrköping innehöll precis som vanligt en jävla massa skratt, sprit och kort på efterfesten.com. Det sistnämnda är visserligen nytt men what the hell. Började kvällen med en förbannat god grogg vid 8 tiden. Hade då efter många om och men bestämt kvällens outfit och pluggat plattjärnet i the eluttag. Sörplade upp groggen rätt så fort och blandade till en ny. Vid halv 9 kom syrran och straxt efter 9 kom Lina. Färdig och klar satt då Emelie och jag och drog i oss sprit blandningar, inväntade fyllan och rökte ca 42 cigg medans syster och Lina skuttade omkring i lgh:ten som två nyvakna hönor på X och fixade sina yttren till prefektion. För att vara extakt lämnade vi älsklingsbebisen och lgh:ten fyra minuter i tio och begav oss till passaten ute på parkeringen som skulle få sig en fyllekyss som hette duga. Snabbt stop i gusum och hämta leg, snabbt stop i sörping där Emelie blottade inför allmänheten när hon placerade röven mot ett träd vid ramunderskolan och kissade. Sedan bar det av mot Norrköping igen. Har inte den blekaste om när vi kom in men plötsligt satt vi på Deli med piggelin-shotkanna och svepte. Tog väl sådär tio minuter för oss 4 pinglor att få ner den berusande gröna vätskan i halsarna för att efter det begé sig mot Hugos. Efter en vansinnesfärd över broar och kåta karlar stod vi i entrén och spelade snälla mot den enormt stora och köttiga vakten med mustach som efter en närmare blick och öppnande av sin mun mer såg ut som Björne än en krossande mördarmaskin. Rätt så tomt på folk men känner ni oss tog det bara par minuter innan stan visste att vi var där och dansgolvet fylldes lika fort som spriten och pengarna spårlöst försvanna från mig o tjejerna. Säger så här, det är ju inte direkt gratis att supa och varför i helvete köpte vi två shotkannor? Upptäckte par saker under mitt första och sista besök på Hugos. En av sakerna var att vägde du över 45 så var du en outsider innan du ens betalat inträdet. I princip varenda människa var 150 lång o vägde 2 kilo eller något. Såg ut som en bunt med tändstickor stog o trängdes på golvet och bara väntade på en riktigt människa som skulle light their fire. Jag menar snälla, gå hem och ät lite! Den andra saken var att finns det bara två sorters människor i stan eller? Ena hälften stod i baggyjeans och en sån där over size-mössa hängandes över axlarna och med ögon stora som golfbollar skrikandes "jag vill ha knark". Andra hälften stog och smuttad epå sina drinkar. Blåste undan en lock från ansiktet och plutade me läpparna i typ sthlm-snobbwannabeanda. Och det var hur killarna gjorde då kan ni tänka er hur tjejerna såg ut ;)

Efter tre timmars tortyr stod skjutsen vid tågstationen och jag fuckade Hugos hej då. Med glädje. En gång är ingen gång, eller vad säger dom? Förhoppningsvis glöms mitt besök på norrköpings värsta sk nattklubb snart bort trots dom superheta vimmel-bilerna som för evigt and ever sitter på efterfesten.com! Kan ju för vidare information bara nämna att hemgången innebar Leons men den historien får ni imorgon - Och trust me, den VILL ni läsa!



Syns på wasa.

RockyBoo™ - 30 shots tjockare!


Rocky

Som en spökbutik. Jag står i kassan. Inte ett ljud eller rörelse runt mig. Både kunder och kolleger lyser med sin frånvaro och ngt som verkar vara ett mörkt dunkel lägger sig i brösthöjd. Likt en dimma tidig gryning sveper den runt butikens alla hörs. Slickar varje cm av det kalla, blöta golvet. Jag är ensam. Helt ensam. Ett olustig känsla kryper fram i magen. Som om den försöker säga till mig att springa. Ta dig härifrån. Men jag står kvar. Försöker kväva känslan med ett framkallat lugn som egentligen inte finns. Plötsligt hör jag något. Vad var det!!?? Ett knak lite längre bort, lite längre in i butiken. Jag böjer mig fram över kassan, precis lagom så jag ser runt hyllan och PANG! En liten tant, knappt lika lång som kundvagnen är hög hoppar fram bakom hörnet och springer emot mig med sina gamla, slitna lite sådär senapsgula loafers. Hon tvärnitar framme vid bandet och börjar slänga upp tomater, mjölk, kött, flingor.. Jag säg vad tanten inte mosat ner i den stackars vagnen som efter ett trögt åk geonom butiken pustar ut och glädjer sig åt sin nyfunna frihet. Jag tar betalt. 349.50:- säger jag trevligt och ler mot tanten som i gensvar blottar sin tandlösa gom och väser. Jag stirrar på hur hon packar sina varor i dom gamla, mycket använda tygpåsarna. Hon försvinner ut gneom entrén och butiken står åter igen tyst. dödstyst. Jag är ensam!




RockyBoo™ -Lämnad åt spökena


Rocky

Jag har kommit underfunn med att jag är en gnällig person. Och det är inget kul att vara det! I brist på annats satt jag förut o läste min egen blogg (yeah fuckers, det kan ni kalla självgod. Skulle aldrig få för mig att läsa ngn annans blogg) och upptäckte att jag i nästan varje inlägg skriver ngt som är dåligt :( Ne nu jävlar RockyBoo, upp med livsandan och glädjas åt det jag har. Inget mer gnäll och tjat om vad som skulle kunna vara bättre eller saker som jag vill ha, har ont eller vad i satansgatan nu det än gäller! Jag lever, jag andas och jag kan terra så många jag vill - DRÖMLIV fasiken ;)



Nya RockyBoo frågar sig själv varför "korv" dyker upp på så många ställen. Vart man än vrider och vänder sig så hänger och slänger korvarna där. I våra tankar, tidningar, på stan.. Jaa vart man än vänder nosen så kan vi vittra lukten av korv på väg. Till exempel i lördags hade jag en intressant konversation (eller konversation o konversation, tjejen skrek mest tyckte jag) med, för tillfället, tre rätt så packade, brudar. I baksätet påvägen hem, Efter vårt depåstopp där korven inhandlades, skriker en av tjejerna "Stanna bilen!!" Föraren, som då inte var jag, stannar varpå tjejan högt och tydligt (möjligen lite mumlande PGA spriten) Förklarar att fy helvete vad korven luktar illa! På väg ut ur bilen vid sidan av vägen med kjolen uppe vid tuttarna, klättrandes på de andra tjejerna skriker hon "Visst att jag inte kan äta korv men uuuhhh vad äckligt den luktar" och sedan spyr hon som en kalv. Och igen.. och igen! Till slut hasa hon sig in i bilen igen.. utammatd av ansträngningen och med glansiga ögon. Den stora poängen är att jag sitter fortfarande och äter min korv så det lutkar fortfarande korv i bilen och med andra ord tjejen skriker igen "Ahhh, fy fan vad illa det luktar!" Till sist får vi tyst på det lilla nervknippet och får henne att prata om annat smått och gott om kvällen och vips så är korven glömd. För tillfället iaf! För på ngt jävla vänster så dyker korven upp igen. När vi minst anar det! Stor eller liten, lång eller kort.. Hårig eller inte ;)

Fotnot: Ordet korv i detta sammanhang är endast till för att göra inlägget lite mer barnvänligt. Inte så trevligt med ordet kuk uppdykandes överallt. Fast i bilen så var det riktig korv vi åt. Inte kuk! HAHA!





RockyBoo™ - Korvarnas prinsessa, Ingen suger korv som jag HAHAHA


Rocky

Jag anser faktiskt att ett "God Morgon" är överskattat. Samma sak med God natt. Egentligen, varför säger man det? som om en människa kan påverka hur jag sover eller vaknar genom att säga det? Visst, okej, kanske somnar lite gladare eller vaknar lite mysigare men rent generellt - det gör ju inte sådär värst mkt för mänskligheten :S

För övrigt så började den här veckan supersegt. Var ledig i en hel vecka och hade planerat asmycket men så fick ja inte ens sovmorgon första dagen :( Kör till 6 ikväll.. Mååååååånga timmar kvar...  Blir ett sånt där litet inlägg nu. Har ingen lust att skriva egentligen så då är det bättre att jag skippar det halvt o hållet.

Eller vad säger du Emelie "Oooh, look at me! Här sitter jag och skiter min egen grav" HAHAHAHA

Hörs


RockyBoo™ -Ryggvärk personifierad


Rocky

Jag förklarar härmed krig mot moder Natur. Ställer henne inför krigsrätt och ska tamigfan vinna. Alltså visst wonderwoman, du styr över väder och vind men du kan faaaan inte styra över mig. Du fick mig att gå med luva till jobbet. LUVA! Jag går inte med luva (om den inte sitter på satans snygg hood-jacka typ Ed Hardy stil) eftersom det oftast förstör min supersnygga frisyr. Okej idag ger jag dig credit för att håret är snyggare än någonsin, tackar och bugar för det wonderwoman BUT YOU'RE STILL GOING DOWN! Om ni känner för att titta på min superfrilla så är det bara att komma förbi Ica Vammar. Jobbar fram till 6 så i ca 5 timmar till kommer min snygga nuna etsa sig fast på övervakningskamerorna! ;)

Var ju lite sådär halvklantig häromdagen och lyckades på ngt vänster slita loss halva nageln på mitt högra pekinger. aj! Men skdan är reparerad med en finfint Hello Kitty-plåster och håller på att läka vilket emmellenaåt resulterar att mitt finger ser ut som ett likblekt russin. Lite beroende på hur länge jag låter plåstret sitta innan jag byter.

Natten bjöd på en sjujäkla sömn och jag vaknade inte förrän Lina väckte mig fem i 8 o sa att hon skulle "dra t plugget" så nu fick ja fan i mig gå upp eftersom jag själv skulle jobba om en timme. Men jag gick inte upp, hihi! Hon skrev ett sms vid kvart över och frågade om jag var uppe varpå jag svarade jaa fast jag egentligen låg i min underbart sköna varma säng o gosa med Bebis. Var ju uppe en snabbis vid 8 och tog en cigg o kolla till håret som låg så pass snyggt att här behövdes ingen plattång ;) Fast däremot så råka jag somna med mitt fina klistermärke som löd "Bäst just nu" som jag å fint hade placerat i pannan så när jag imorse gick upp o upptäckte detta var katastrofen ett faktum. Under det fina klistermärket dölje sig ett, ungefär 4*3 cm stort märke som INTE GICK ATT SMINKA ÖVER. Så ni kära små läsare som kommer in för att checka in min dödssnygga frilla kan ju bortse från märket som (visserligen passande nog) gömmer sig under luggen. Haha


Men men. Kassan kräver min när och ömhet och kommer väl fortsätta bråka med mig tills dess att jag kickat skiten ur han så han inte funkar alls :P


RockyBoo™ -Kvinnornas kvinna


Rocky

Det är lätt att leva när livet leker rätt. Superdag på jobbet bakom mig om ungefär 45min. ska väl inte säga för mkt för med min tur så brukar ju alltid ngt hända som förstör allt allting men ICKE - I won't let det hända! Så d så! Julgranis togs bort förut. Daniel hjälpte mig att få ut den fina ut på lagret och sen upp på loftet där den ska stå ett tag. Jag blev tillsagd av ena chefen att  plocka bort allt glitter och pynt och andra chefen sa till mig ställa den som den var men trä en plastsäck över den. Tack du gode att inte tredje chefen va här och härjade om vad han tyckte skulle hämnda med grnais för då hade jag fått hjärnsläpp och lekt orangutang på golvet ;) Sagt och gjort så står nu granis på loftet. Chef nr 2 var den enda chefen på plats så han fick rätt så pyntet är kvar och granis ser numera ut som en missbildad negerpitt.. Ooops ;) 


Chef nr 2 kom bort till kassan förut så jag fick en liten paus. Ut snabbt som en vessla och rökte en förbannat god cigg och en snabbt in igen. När jag kommer ner står chef nr 2 med munnen full av en naturfärgad sörja som kletat sig fast mellan tänderna och ner i svalget. Han flinar och berättar (med sörjan flygandes ur munnen) jag har inte gjort ngt.. Ne inte alls tänker jag när jag ser att det bara är smulor kvar i påsen som tidigare innehöll mkt fina och goda cashewnötter :P Precis innan ska pysa iväg för att arbeta med sitt (kolla mail o.s.v) så vänder han sig om till mig, börjar skratta och säger sedan vet du vad jag har gjort?? Ne svarar jag och tänker nu har han gjort ngt dumt igen.. Då säger människan "Jag har sprutat vitt skum i mushålet" Jag tittar på honom och undrar vad han käkade till lunch idag (lite råttgift kanske?) varpå han säger "Och det som blev över la jag i din jacka" AHHHHHHHH! Jag trodde jag skulle dö! Men sen berättade chef nr 2 att vad han menade egentligen var att han hade tätat ett hål i väggen som han trodde var en musingång.. HAHAHAHAHA!!




Kan man verkligen heta så?


Rockyboo™ - Kalaspingla på äventyr!


Rocky

Som kattkvinnan från "The unitde states" dundrade jag, sådär tre minuter försen, in på jobbet med övre delen av ansiktet fastfruset i en typ "oh vad sa sara dååå?" min med ögonbrynen uppe i hårfästet ;) Gick upp vid tolv imorse och gladde mig åt att vår lilla stjärna solen valt att titta fram så vackert över lilla viken just idag. Nu i efterhand är jag bara svinförbannad på att han fick mig att tro att det var skönt, eller åtminstonde inte så satans kallt. Vindne kändes som istappar kom flygandes mot ansiktet och hade jag kommit fram till jobbe en minut senare så hade jag förklarat krig mot moder natur och kastat upp AK47 som jag så praktiskt alltid bär med mig i fickan! Mammas älskling. Frågan är ju bara vad jag skulle ha skjutit emot. Vem fan är Moder Natur :S Det skulle nog få blir en gammal kärring som blev utpekad till det och så skulle jag klä henne i lite löv och ställa henne inför krigsrätt där hon skulle få svara för sina synder :D Nu blev det ju inte så för jag kom ju fram till jobbet i tid.. PUH! annars hade jag haft eftermiddagen fullspikad.

 Från inget till annat så har Lina och jag nu börjat fått ordning på vårt ställe. Köksbordet är uppsat, barens grund byggd, vitrinskåp och diverse vägghyllor hänger på plats med hjälp av Freddy, Pappa och en jävla massa betongplugg. Själv så lekte man ju, för att citera Johnny o Lina, byggare Bob i förrgår och igår med skyddsglasögon, flanellskjorta och borrmaskin i högsta hugg. Baren blev faktiskt riktigt jävla snygg och jag är supernöjd. Nu är det bara att skaffa skivmaterial och lite annat smått och gått och sen är den färdigt att intas för konsumering av icke barnvänliga drycker :D



Hörs o synes, nu vill jag gå o ta en cigg!

RockyBoo - Barbyggare/Hemmafru


Rocky

Som den vinbög jag så nyligen kommit att bli sitter jag nu åter igen, för 6e dagen i rad o smuttar på mitt finfina champangeglas fyllt med vin och sockerdricka! Lina, johnny och Tobbe står med mig i köket medans jag bloggar och vrider min, annars så fina träskulptur, till en Hitler-liknande figur med armen i högsta hugg.

För övrigt så har jag idag på riktigt påbörjat bygget av baren och resultatet kommer att bli enastående. Sandpapprar, spikar, skruvar och i största allmänhet misshandlar jag dom så, från början, otroligt fula pallarna jag så generöst fått från jobbet. Men med en touch av Lis så blir den super!

Över till annat och absolut ingenting så är jag, som ni kanske märker, inte på sådant jätteblogghumör idag utan skriver bara för att filmen som vi ser på just för tillfället är riktigt tråkig. Mer inlägg i RockyBoo-anda kommer att dyka upp i dagarna och då kan jag garantera många skratt ;) Eller vad säger du Emelie!? Haha!

Syns på stan megaidiot!


RockyBoo™ -En liten del av ditt hjärta!!

Rocky

Med en förvriden min drar jag det djupaste bloss jag kan. Står och huttrar på bakgården och tycker att det här borde väcka mig ordentligt. Tyvärr så har jag upprepat denna aktivitet tre ggr den senaste timmen och inte fan är jag något mer vaknare. Har utöver detta frysande och rökande tryckt i mig en chokladbit och svept pepsi Max (också i hopp om att vakna) men det sluttde bara i att jag nu står i kassa lika trött plus illamående. Halsmandlarna är stora som golfbollar och har gjort ont de senaste tre dagarna och jag överväger isolering i minst 24 timmar för att kunna rena kroppen från diverse virus som jag så stolt påstod mig ha klarat mig utan i gårdagens inlägg.. Mm, det stämde ju inte helt men hatar att vara sjuk. Jag blir inte sjuk! Jag har redan varit sjuk i år. Ne just det, det är ju 2009 nu.. Hmm, kanske årets sjukdom kommer tidigt för jag har en levnadspolicy att bara bli sjuk (om jag måste) en ggn om året så BRING IT ON halsflussjävel.. kom nu om du komma ska!

För övrigt så är jag seg! SEEEEEEG! Sov väl inte sådär superbra inatt (som om jag brukar d :S ) med diverse mardömmar.. Men Bebis, Lina och Johnny var hos mig så jag kände mig så lugn så. Även om jag, när jag tog ett bloss vid kvart i sex, stod o maniskt tittade mot hallen så det inte skulle dyka upp gn sån där The ring-flicka och leka "hon får en hjärtattack" med mig! Har superduper probs. att titta i en spegel eller ruta om det kan dyka upp ngt bakom.. Huvva, som mammi säger, ifall det skulle göra det! En sån där ful the grudge-ungjävel eller the excorsisten-Linda Blair i ögonvrån - Då skulle jag hoppa högt som katten ;)

Ikväll blir det lugnt. Linut-Sambo-Moberg jobbar kväll och tills hon kommer hem ska jag leka hemmfru och laga mat. Om jag inte sätter den där isolering-grejen i verket/värket (hur stavas d?) Då får hon ta en knäcke eller laga maten själv. Med andra ord en knäcke ;) Ne ni, 3 timmar kvar, ska gå vid 1 idag istället för tre. När man missbrukar ipren och halsen känns som om den har varit på julbord med jobbet och hamnat i bråk så är det lika bra att gå hem om man har möjlighet istället för att stå här och flåsa hej på kunder som ont anande öppnar munnen, drar efter luft (som för tillfället innehåller mina halfsluss-bakterier) för att säga hej tillbaka.Hey kundisar, ni behöve inte säga hej tillbaka idag.. MEN BARA IDAG! Sen mst ni vara sådär supergulliga som ni alltid är ;)


Big time no cry bitch..



RockyBoo™ - Mrs Halsfluss of the year


Rocky

Åter igen sitter jag klistrad framför datorn likt en fluga som gått på en dejt med en långtradare i 120 blås i timmen. 4 Dagar har passerat i vår nya underbart, på väg att bli-fin, lägenhet och det har varit kaos-dagar 2000. Fullt upp hela tiden och samtidigt ska man sköta sitt jobb som leker hej kom och hjälp med sjuklingar här och där. Själv har man ju sådär på en hårsmån klarat sig att undvika alla dessa bakterier som flyger omkring och förpestar tillvaron.. Däremot har jag två fruktansvärt onda munsår på över OCH underläppen som blöder och svider coh skriker HERPES-här kommer jag så långt hörseln når. Aj!


Nyårsafton tillbringades i vår helt underbara, på väg att bli fin, lägenhet tillsammans med sambo o remelie. Vi gjorde finfin mat och drack vin och sedan gick vi ut till, vad vi trodde skulle bli ett helt suveränt tolv-slag, och lekte Rambo med vältande pjäser, rökmoln och fyra tjejer som dök i diken. Jo, morsan var ju inte sådär supersmart när hon stall pjäsen på en sluttande gräsmatta, ne inte då! KLANTARSLE! Sprang bort till Bebis och kolla så att hin var okej efter alla dessa raketer "made in china" och möttes av en otroligt söt kisse som stall sig på bakbenen, lutade sig mot väggen och sa: Tjena morsan, vad gör du här såhär sent? HAHAHAHA! nevars, men hon va coollugn så vi gick hem och sov! Happy Fucking New Year!

Senaste dagarna har inneburit filmer, gardningsyning, vin och jobb! Jo tamigfan, vinbög har man gått och blivit på senare dar. Gazela is my new best friend - åtminstonde med sockerdricka i glaset ;)

Har man världens mest konstigaste vänner eller har man? Den ena är överkåt och andra överöverkåt. "Snart stoppar jag upp ngt i dig så du håller käft" eller "dom kalla fingrarna skulle man ha uppstoppad i fettan" Mmm, själv sitter jag bara och lyssnar, skrattar, håller med och samtidigt försöker memorera allt i huvudet för att senare kunna blogga arslet av mig.. HAHAHAHAHA!

Innan avslut ska jag bara citera en sak. Emelie ställer sig i sin vanliga skriva på msn/spela synth-pose och säger, men gäll, fnissig röst, "Aaa, ja vet. Ja bah vem fan är Arne!"


RockyBoo - Sån där krigar-prinsessa eller vad det heter!


RSS 2.0