Rocky

Med en spelnörd boende i min kropp sitter jag och vaktar som en hök över min, syster och Mr ocean's olika FB spel som måste passas som ett litet spädbarn. Så sant som sagt, darling, glöm ungar, jag har facebook ;) Needå, skämt åsido. Gulligt värre med små bebisar och troll med trots upp till öronen. Första läxorna och första discot, Oh gud ge mig. Men inte än på par år! Nee, för tillfället så har vi det bra jag och min karl med våra tre små kiissar så kräks och blöjor är välkommet om par år som sagt.. Och jag tror inte älskling har ngt som heeeelst problem med å vänta ;)

Dagen till ära har jag vandrat omkring som en hemlös och fryst både näsan o fingrarna av mig nere på den årliga oktobermarknaden. Köpte ett BLÅBANDET för prostatacancer som jag blev överlycklig över att hitta. Mr Ocean köpte också ett så vi är värsta mode-copy-cats nu :D Och höjdpunkten av dagen var strömmingsburgaren som satt sååå otroligt fint i magen. Nu däremot blir det käk och sen senare en dusch, fixa naglar och sen lite skriverier innan sängen!


Hörs.
RockyBoo™ - Kvinnan i hans liv.


Rocky

Samtidigt som min baksmälla sakta men säkert gör sig påmind inuti mig så försöker jag depserat tvinga bort den med hjälp av ibumetin (Ni vet det där lite billigare alternativet till Ipren ;) ) Fick nog i mig liiiite mycket igår för på vägen hem så trippade jag lite hej vilt åt både höger och vänster medans min Mr Ocean fick kämpa och locka på mig som en liten kisse för att jag skulle springa ikapp hans lite nyktrare fart. Kvällen var däremot otroligt kul och gick alldeles för fort. Var längesen som jag festade en hel kväll ist för att efter jobbet kl 9 hälla i mig ett kvarter och på klackar springa ner till krogen och typ däcka halvvägs genom kvällen. Välkommet och på min göraom-lista :P

Nu däremot så sitter jag med stans jävla hörlurar på mig och leker tonåring med Miley Cyrus i öronen. Darling sitter en dm från mig och spelar Bond som han vore född med speldosan i nävarna. Satan i gatan killen kan skjuta ;) HAHAHA! Har tagit mig i kragen och städat upp lite efter gårdagen och snart blir det att ge sig ut på en lite promenix tror jag. Gå förbi farsan och dra ett varv på trummorna skulle vara mycket lugnande för mina fortfarande spritfyllda ådror. Eller okej, inte fortfarande spritfyllda men kan slå vad en häststjärt om att det flyter om omkring lite sån där vodka i blodomloppet trots gågna timmar sen sista groggen..

Ne fan. Ikväll blir det mys på elitnivå med film o käk tillsamman med darling, syster och kanske Marcus.. Me like.
tack o gonatt.

RockyBoo™ - Eliten personifierad

Rocky

Shouting out loud. Klockan är inte ens två och jag är vaken. Och inte bara vaken. Här har man lekt hemmafru på elitnivå och käkat frulle, duschat, diskat, bäddat, fönat och plattat håret, vikt in tvätten och sitter nu med FB, Blogg, Google och jag vet inte hut många tabbar som trängs på skärmen uppekant. (Heter det uppekant? Heter det inte överkant? Hmm. konstigt att jag gissar på det sista men ändå behåller det första.. Blir lite gulligare på så vis ;) ) Sitter och funderar starkt på vad för middag som ska tillagas idag. Har både det ena och andra mumsiga inne i skallen samtidigt som spotify-spellistan (Som för övrigt spelar "städa"-spellistan vilket ger mig rysningar från tårna med tanke på måndagens storstäd i Hagen ;) spela Nelly med maneater - ironi.

Gårdagens tillbytta jobbpass (Jag vet, använder senska som en turk men som sagt.. blir lite gulligare när man spelar blåst, titta bara på alla bloggbrudar i Sverige - Är det ngn som verkar ha ngt innanför pannbenet? Och vad tycker hela svenska folket? Jo dom är ju bara sååååå och vi bara älskar dom.. fast det är ju klart, svenska folket röstade ju också fram moderatena :S HAHAHA!) Åter till ämnet. Bytte ju min fredag till igår och lekte kassörska från 5-9 ist för på fredag som sagt och iom kan jag parta tidigare och inte lika stressat på fredag - weii. Gotentag RockyBoo good work o klapp på rumpan ;)


Hörs.
RockyBoo™ - Leading woman.


Rocky

"När jag slutade leta hittade jag honom"


Klockan har slagit 02.50 denna lördagnatt. RockyBoo sitter finfint placerad framför datorn med ett trådlöst tangent i knät. En grogg har slinkit ner och cigger flödar i takt med att spotify-spellistan rullar förbi i natten. Mr Ocean ligger i soffan bakom och sussar. Han somnade i mitt knä lagom till att Första Bondrullen Dr No började spela eftertexterna. Jag satt kvar ett tag. En lång stund och bara tittade på han när han lite pipande somnade allt hårdare. Han är så vacker så ni anar inte. Bestämde mig efter tag att förflytta mig till datorn och med det låta hans nacke sträckas ut från den ngt obekväma böjningen han motvilligt fick i mitt knä. Försökte säcka ihop så mycket som möjligt för att göra det skönare för han men lyckades bara lite halvt..

I en sån här stund så tänker jag mycket på hur lyckligt lottad jag är. Jag har inte bara tak över huvudet, kläder att ha på mig och mat att äta. Jag har också och en pojkvän som jag älskar så otroligt mycket. Jag kan inte annat än att le inombords varje gång jag tittar djupt i hans ögon och ser den underbara man jag hittat.


Jag älskar dig!





Rockyboo™ - Lycklig

 


Rocky

Inlägget tillägnat alla de personer som någon gång i livet har fått eller får diagnosen cancer.


Vad tänker ni på när jag säger Rosa Bandet? Jag tippar på att ca 99% av er direkt tänker på den lilla pin som pryder så mångas bröst. Den lilla men ändå så stora symbolen för den svenska forskningen av bröstcancer. Bullshit säger jag och erkänner med det att jag är öppet Rosa Bandet-protestant!! Jag är så förbenat trött på den där förbannade rosa lilla helvetessaken som dyker upp vart fan man är. I början avr det lixom den lilla pinen och en gala för insamlingen men idag är det så pass mycket mer. Jag jobbar i butik och ni anar inte hur mycket det finns inom Rosa Bandet. För tillfället har vi inne Ahlgrens Bilar Rattar, Ica Eco Morötter och fläskytterfilé som stödjer Rosa Bandet. I mina ögon är det sjukt hur stort det kan bli medans annat inte får ngn som helst uppmärksamhet. Och nej kära läsare jag är inte dum i huvudet. Jag förstår mycket väl att det är "för en bra sak" och "tänk så många som räddas med hjälp av dom pengarna" men det spelar ingen roll. Jag avskyr att just denna organisation får sådan uppmärksamhet när det finns så mycket mer allvarligt man kan forska om, framförallt inom cancer. Tänk er ist ett multifärgat band för hela cancerforskningen? Skulle inte detta vara så mycket bättre? Men absolut, jag är inte omöjlig. Tänker ta med ett exempel som en tjejja sa: Man kan inte forska om alla sorter för det finns så många olika. Det är skitbra att Rosa Bandet finns. Hon har rätt till hundra procent. Jag vill inte ta bort Rosa Bandet. Jag skulle bara vilja se en förändring. Ta bort en del av Rosa Bandet och bjud in fler olika forskningar i kampanjen. Den jag främst tänker på är Forskning om prostatacancer. Denna cancer är, vad inte många vet, vanligare än bröstcancer. Varje år drabbas ca 7000 kvinnor av bröstcancer medans ca 9000 män får beskedet att de ha prostatacancer. Tål att tänkas på!


RockyBoo™ - Miss Prostata
   

Rocky

Det är nog faktiskt ingen idé att jag håller på och lovar att jag ska bättra mig på skriveriet och liknande för jag skiter i det i vilket fall som helst. Bloggar när jag känner för det och det får ni helt enkelt leva med..

Har placerat mig i lunchrummet för intag av dagens föda som fick bli, vad anars, plastmat och finaste kvalité i form av en caprisiosa eller hur fan det stavas. Åt den direkt ur paketet (efter värmning självfallet) och den var bara sååå god :D En och en halv timme kvar av joibbet och sen är det raka vägen fest som gäller. Har allt fixat ner tills sista detalj så klockan nio är det pang boom orlando bloom (han är faktiskt rätt ful om man tänker efter men hittade inget annat namn som rimmade på boom så nu får det bli orlando bloom) hahaha fan vad jag är kul. Nu ska jag gå ner till kassan och leta fram par fingervantar och klippa av fingrarna på dom för jag håller på att förfrysa mina små fingrar. Och då kan man ju fråga sig varför jag ska klippa av fingrarna på vantarna om jag fryser så dant om fringrarna men jag måste klippa av fingrarna eftersom jag sitter i kassan och behöver använda fingrarna när jag jobbar vilket blir svårt i ett par fingervantar så jag klipper av fingrarna hur sjukt det än verkar... CAN SOMEBODY PLEEEEASE CALL GUINESS för jag tror precis jag slog rekord i att använda ordet fingrar/fingrarna i en mening!! Yes där satt den!


Hörs.
RockyBoo™ - Icequeen

RSS 2.0